El Sant Andreu torna a la competició aquest diumenge per batre’s amb el Sabadell B en un gran escenari, la Nova Creu Alta, després de dues setmanes d’aturada i de la relliscada a Granollers. L’equip de Mikel Azparren ha tingut quinze dies per reflexionar-hi i entrenar-se per preparar l’encontre contra el filial arlequinat.

Arribar a les places nobles és una cursa de fons. El Sant Andreu vol retrobar-se amb la victòria i reprendre el bon rumb a la Nova Creu Alta davant un Sabadell B en forma i amb l’aspiració de sortir de la zona de descens. Els quadribarrats són sisens amb 36 punts i un partit menys respecte a la resta d’equips de la zona alta, que van perdre pistonada la setmana passada.

El filial arlequinat arriba havent derrotat el Terrassa a l’Olímpic i d’abandonar l’últim lloc de la classificació després de moltes jornades. El Sabadell B acumula tres jornades invicte, és divuitè amb 21 punts i ja visualitza la sortida de la zona de descens directe. Per tant, es tracta d’un rival clarament a l’alça, amb la dificultat afegida que comporta sempre jugar contra un filial.

Per la seva banda, el Sant Andreu afrontarà la tercera sortida consecutiva. Recuperar el to defensiu i mantenir l’efectivitat de cara a porteria són dos factors claus per sumar tres punts més a Sabadell. L’únic objectiu andreuenc és la victòria per mantenir-se en la lluita a la part alta de la taula.

Precedents

A la primera volta el Sant Andreu va aconseguir guanyar al Narcís Sala en un partit farcit de gols (4-3) i en què el Sabadell B va plantejar moltes dificultats. De fet, la temporada passada els vallesans van guanyar a l’estadi andreuenc (2-4) i també van vèncer com a locals (2-1).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb David Toro, que continua recuperant-se de la seva lesió al turmell.  Per la seva banda, el Sabadell B tindrà la baixa de Víctor Martínez per sanció.

CE SABADELL FC ‘B’ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 26 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 19 de gener, a les 12h
Estadi: Nova Creu Alta
Arbitratge: Daniel López Morente (del. Figueres), assistit per Sergi Font Portell (Figueres) i Sergi Jacas Puig (Maresme)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS