Cursa de fons

El Sant Andreu torna a la competició aquest diumenge per batre’s amb el Sabadell B en un gran escenari, la Nova Creu Alta, després de dues setmanes d’aturada i de la relliscada a Granollers. L’equip de Mikel Azparren ha tingut quinze dies per reflexionar-hi i entrenar-se per preparar l’encontre contra el filial arlequinat.

Arribar a les places nobles és una cursa de fons. El Sant Andreu vol retrobar-se amb la victòria i reprendre el bon rumb a la Nova Creu Alta davant un Sabadell B en forma i amb l’aspiració de sortir de la zona de descens. Els quadribarrats són sisens amb 36 punts i un partit menys respecte a la resta d’equips de la zona alta, que van perdre pistonada la setmana passada.

El filial arlequinat arriba havent derrotat el Terrassa a l’Olímpic i d’abandonar l’últim lloc de la classificació després de moltes jornades. El Sabadell B acumula tres jornades invicte, és divuitè amb 21 punts i ja visualitza la sortida de la zona de descens directe. Per tant, es tracta d’un rival clarament a l’alça, amb la dificultat afegida que comporta sempre jugar contra un filial.

Per la seva banda, el Sant Andreu afrontarà la tercera sortida consecutiva. Recuperar el to defensiu i mantenir l’efectivitat de cara a porteria són dos factors claus per sumar tres punts més a Sabadell. L’únic objectiu andreuenc és la victòria per mantenir-se en la lluita a la part alta de la taula.

Precedents

A la primera volta el Sant Andreu va aconseguir guanyar al Narcís Sala en un partit farcit de gols (4-3) i en què el Sabadell B va plantejar moltes dificultats. De fet, la temporada passada els vallesans van guanyar a l’estadi andreuenc (2-4) i també van vèncer com a locals (2-1).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb David Toro, que continua recuperant-se de la seva lesió al turmell.  Per la seva banda, el Sabadell B tindrà la baixa de Víctor Martínez per sanció.

CE SABADELL FC ‘B’ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 26 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 19 de gener, a les 12h
Estadi: Nova Creu Alta
Arbitratge: Daniel López Morente (del. Figueres), assistit per Sergi Font Portell (Figueres) i Sergi Jacas Puig (Maresme)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018