Derrota davant un rival directe (2-1)

El Sant Andreu va caure derrotat a Sabadell i no acaba d’allunyar-se de la zona de descens

Les jugadores de Yannick Llaugé van caure derrotades el passat dissabte davant el fins aleshores cuer de la categoria, el CE Sabadell, i s’apropen perillosament a la zona de descens la qual cada cop involucra a menys equips.

El Sant Andreu va començar dominant el joc del partit i va generar molt de perill sobre la porteria arlequinada mitjançant ocasions a pilota aturada, però el bon encert d’Erica, la portera local, va evitar el primer gol andreuenc de la tarda. Nadia, que tornava a disputar un partit havent superat la seva lesió, va gaudir d’una bona ocasió però la seva definició, un cop batuda Erica, va marxar desviada. Una bona jugada col·lectiva de les andreuenques tornava a posar de manifest que el domini era quadribarrat però va ser el Sabadell qui va colpejar primer i va posar l’1-0 al marcador, resultat amb què s’arribaria al descans.

Les quadribarrades van començar patint a la segona meitat. El Sabadell volia ampliar distàncies i va estavellar una pilota al pal. Més encert va tenir Maria quan, en superar un u contra u davant Sportiello posava el 2-0 al marcador, complicant molt la gesta de les andreuenques. Tot i això, el Sant Andreu mai no va abaixar els braços i Laia posava el definitiu 2-1 quan encara quedaven 7′ pel final del partit en aprofitar un rebuig de la defensa.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Erica, Paula, Alba, Virginia, M.Bolivar, Paula, Maria, M.Martinez, Claudia, Teresa, Aviño

UE Sant Andreu: Sportiello, Raquel, Laia, Lucía, Julia, Nadia, Visa, Claudia, J.Poquet, Ariadna, Eva

Gols: Teresa (1-0, 23′), Maria (2-0, 55′) Laia (2-1, 73′)

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS