Duel d’equips necessitats

El Sant Andreu visita el cuer de la lliga, el CE Sabadell

El Sant Andreu visita el pròxim dissabte el CE Sabadell que, amb només onze punts sumats, tanca la classificació de Primera Divisió. Les arlequinades van aconseguir superar les quadribarrades al partit d’anada però la situació d’ambdós equips és molt diferent actualment. Les andreuenques han aconseguit assentar-se a la categoria i afronten aquest partit de manera vital per aconseguir els tres punts que li permetin allunyar-se, encara més, de la zona de descens.

Actualment l’equip de Yannick Llaugé ocupa l’onzena posició de la classificació amb disset punts i un partit encara per disputar, el que es va ajornar la setmana passada enfront del Pontenc CE, que també es troba en la zona baixa de la classificació. Amb tot, una victòria permetria a les andreuenques agafar aire i apropar-se encara més a l’objectiu que està plantejat des de l’inici de la temporada, la permanència a Primera Divisió

CE SABADELL – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 18 de Primera Divisió
Horari: dissabte 18 de febrer, a les 17:00h
Estadi: Poliesportiu Sabadell-Olimpia

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

 

Més en

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017