El Juvenil A continua sumant (0-0)

El Juvenil A va sumar un punt contra el CD San Francisco al Narcís Sala. La igualtat va ser la tònica dominant del partit i els andreuencs van gaudir de la millor ocasió al primer temps amb una rematad d’Aitor Vives al pal. L’àrbitre va expulsar l’entrenador quadribarrat, Josep Vicenç Mestre, i el fisioterapeuta, Carlos López.

Un punt per continuar sumant. El Juvenil A s’enfrontava a l’equip menys golejat de tots els grups de la Divisió d’Honor, amb només onze gols en contra en 21 jornades. El San Francisco va defensar amb ofici i els andreuencs no van ser capaços de travessar la muralla mallorquina. Malgrat l’empat final, Aitor Vives podria haver desequilibrat el duel amb una rematada al pal a la sortida d’un córner (19′).

La igualtat entre els dos equips va palesa en un encontre que va transcorre sense gaires aproximacions perilloses a les àrees. La lentitud de les transicions tampoc van afavorir contraatacs que inquietessin els dos porters. Finalment, l’empat sense gols es va consumar i l’equip de Josep Vicenç Mestre va sumar un punt que el continua acostant a l’objectiu de la permanència.

Els quadribarrats continuen novens (25 punts), amb quatre de marge sobre el descens i tres equips entremig. La setmana vinent el Juvenil A es desplaçarà a Girona, on diumenge (16h) jugarà al Municipal de Vilablareix.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (0): Luque, Prado, Gómez, Almirall, Megía, Martínez (Montero, 89′), Ortega, Ferrer (Montejo, 84′), Reñé, Vives (Fabregat, 88′) i Homet (Latorre, 77′).

CD San Francisco (0): Marc, Fuster, Papa, González, Coll, Oliver, Montiel (Samu, 86′), Iván, Franco (Rodríguez, 62′), Giaquinto i Manresa (Riera, 75′).

Àrbitre: Sr. Alejandro Fernández, va amonestar Prado i Gómez pels locals. Va expulsar l’entrenador Josep Vicenç Mestre i el fisioterapeuta Carlos López.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 22 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS