El Juvenil A s’enfronta a una roca

El Juvenil A vol donar un pas endavant aquest dissabte (17h) davant el CD San Francisco al Narcís Sala. L’equip de Josep Vicenç Mestre buscarà refer-se de la darrera desfeta amb una victòria que mantingui la distància de cinc punt o l’allunyi fins a vuit de la zona baixa i retallar distàncies amb el vuitè classificat.

Contra una roca. El San Francisco, juntament amb el Real Madrid, és l’equip menys golejat de tots dels grups de Divisió d’Honor amb només onze dianes en contra en 21 jornades. Uns registres que converteixen el rival del Juvenil A en un equip temible i dur de rosegar. El repte dels quadribarrats, doncs, és perforar la porteria contraria i mantenir-se a zero per guanyar.

Els andreuencs són novens (24 punts) i el San Francisco arriba al Narcís Sala en vuitena posició (30 punts). Més enllà de mantenir la categoria, el Juvenil A es fixa com objectiu acabar la temporada en el millor lloc possible, i això passa per derrotar el conjunt mallorquí i eixugar els sis punts de diferència. El marge per sobre del descens és de cinc punts i tres equips que a l’inici de la jornada es situen entre el Juvenil A i el Manacor, el primer conjunt que perdria la categoria.

L’entrenador andreuencs, Josep Vicenç Mestre, ha destacat la fortalesa defensiva del San Francisco: “Ens ve un partit duríssim, molt, molt dur. Juguem contra l’equip de Divisió d’Honor menys golejat de tot l’Estat i en les últimes setze jornades només ha encaixat tres gols”, i ha destacat que acumula diversos partits amb bones puntuacions.

Mestre creu que la clau serà “dominar les transicions” després de les pèrdues i poder aprofitar alguna jugada d’estratègia per fer mal al rival. “Són molt potents i rocosos en defensa, costarà molt vènce’ls”, ha insistit. Tota la plantilla està disponible excepte Seydou Kiendrebeogo, recentment operat d’apendicitis.

JUVENIL A – CD SAN FRANCISCO

Competició: Jornada 22 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 4 de febrer, a les 17h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS