El Juvenil A vol amarrar la salvació

El Juvenil A visita aquest diumenge (16h) el Girona FC amb l’objectiu de sumar i amarrar la salvació. A falta de vuit jornades pel final de la Divisió d’Honor, l’equip de Josep Vicenç Mestre té un marge de quatre punts i tres equips per sobre del descens, però cal confirmar la permanència una temporada més a la màxima categoria juvenil estatal.

Els andreuencs s’enfronten a un rival de la zona mitja de la taula que virtualment està salvat. El Girona, setè amb 33 punts, jugarà l’encontre sense urgències. El Juvenil A tampoc en té, però sí necessita ampliar la distància amb la zona baixa. L’equip de Josep Vicenç Mestre ja va derrotar els gironins al Narcís Sala a la primera volta (1-0).

“Serà un partit rocós, trascendent i rellevant“, ha comentat el tècnic quadribarrat. Mestre ha elogiat el rival: “Els encanta jugar la pilota, juguen a les mil meravelles i tenen molta tècnica individual”. Tanmateix, ha destacat que el Juvenil A intentarà incomodar els gironins: “Els podem contrarestar tenint nosaltres la pilota i no deixant-los jugar”.

Tota la plantilla està disponible per desplaçar-se al Municipal de Vilablareix, excepte David Gómez per acumulació d’amonestacions i Seydou Kiendrebeogo, que continua recuperant-se de l’operació per apendicitis.

GIRONA FC – JUVENIL A

Competició: Jornada 23 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: diumenge 12 de febrer, a les 16h
Estadi: Municipal Vilablareix

Fotografia: Severino Fernández – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS