El Sant Andreu rellisca a Granollers (3-2)

El Sant Andreu ha relliscat a Granollers en un partit en què s’ha avançat dues vegades al marcador. David López ha avançat els andreuencs de penal a la primera part, però Cristian ha empatat a la represa. Sekou ha anotat a la sortida d’un córner, però Cano ha reestablert l’empat poc després de penal i Español ha completat la remuntada vallesana a quatre minuts pel final.

Oportunitat perduda. La jornada ha deixat fins a sis empats i el Sant Andreu no ha pogut aprofitar els resultats dels seus rivals per col·locar-se cinquè, retallar la distància amb la zona de promoció i deixar enrere els perseguidors immediats. El camí, però, és llarg. I el vestidor s’aixecarà per continuar competint i guanyant. Aquí no es rendeix ningú.

Els andreuencs celebren el primer gol, de David López.

El primer avís ha estat del Granollers, amb un xut desviat de Cristian (7′). L’equip de Mikel Azparren ha hagut d’adaptar-se a un terreny de joc curt i als vint minuts Arjona ha filtrat una passada vertical per Sekou, atropellat per Valls abans de rematar a porta. L’encarregat de transformar el penal ha estat David López, amb un xut ajustat a la base del pal esquerre (23′).

El Sant Andreu ha crescut amb el gol i ha tingut dues bones ocasions per anotar el gol. Una rematada desviada de David López (27′) i una gran maniobra de Sekou després de rebre una passada de Ton Alcover que ha acabat en un xut que Víctor ha rebutjat amb la cara (29′). Abans del descans, els locals han amenaçat amb una falta alta de Cristian (37′) i un xut desviat de Javi González (40′).

Segovia vola per rebutjar una centrada-xut d’Español.

A la represa, el Granollers ha percutit amb faltes laterals penjades a l’àrea i córners. Als andreuencs els costava expulsar-se la pressió vallesana i jugar amb comoditat, i han encaixat finalment el gol de l’empat. Cristian ha culimant una jugada d’esquerra a dreta amb un xut potent pel primer pal (56′). A partir de l’empat, els quadribarrats s’han asserenat i han reaccionat.

Arjona ha provat fortuna amb un cacau enverinat des de fora l’àrea que Víctor ha rebutjat a córner (69′). Des de la cantonada, Ton Alcover ha posat l’esfèrica al cap de Sekou, que s’ha elevat per rematar la pilota picada i marcar l’1 a 2 (70′). No obstant això, l’alegria ha durat poc. L’àrbitre ha xiulat un penal dubtós sobre Español i Cano ha transformat la pena màxima amb un xut a l’esquerra de Segovia (73′).

Robert Simón ha disputat els primers minuts amb la quadribarrada.

L’empat ha deixat tocat el Sant Andreu, malgrat restava prou temps per intentar guanyar el partit. Robert Simón ha debutat i també han entrat Maru i Luismi per intentar desequilibrar l’encontre. El partit s’ha obert. Sekou ha rematat massa alt una centrada des de l’esquerra (81′) i Español ha posat a prova Segovia (82′). Els locals han aprofitat una pilota llarga i una errada defensiva per completar la remuntada. Español ha quedat sol davant Segovia i l’ha batut amb un xut picat (86′).

Després de cinc jornades d’imbatibilitat i tres victòries consecutives, els andreuencs han tornat a tastar l’amarg gust de la derrota, que deixa el Sant Andreu sistè amb 36 punts. Toca aixecar-se i preparar el pròxim partit al Narcís Sala davant el Palamós CF.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

EC Granollers (3): Víctor, Mur, Fuentes, Valls, Javi González, Joel (Marcos, 82′), Ricky, Carrillo (Español, 42′), Cristian, Javi Sánchez (Gil, 75′) i Cano.

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Dalmau, Guerrero, Alcover, Jorge Muñoz (Luismi, 82′), David López (Simón, 74′), Arjona (Maru, 82′) i Sekou.

Gols: 0-1 David López p. (23′), 1-1 Cristian (56′), 1-2 Sekou (70′), 2-2 Cano p. (73′), 3-2 Español (86′).

Àrbitre: Sr. Garcia Rosel (del. Girona), ha amonestat Valls (22′) i Gil (89′) pels locals.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 24 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de Granollers.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

Es pot consultar en aquest enllaç.

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 3-2 Santfeliuenc FC

CE Sabadell FC ‘B’ 1-1 CF Montañesa

FC Vilafranca 1-1 UE Figueres

CE Júpiter 2-2 UE Castelldefels

Palamós CF 1-1 Terrassa FC

UE La Jonquera 1-0 Cerdanyola del Vallès FC

UE Olot 3-2 UE Vilassar de Mar

AEC Manlleu 1-1 CE Europa

CF Peralada 0-0 CF Pobla de Mafumet

CLASSIFICACIÓ (J24)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS