El Sant Andreu vol mantenir-se a dalt

El Sant Andreu visita aquest diumenge l’EC Granollers (12h) amb l’objecitu de sumar la quarta victòria consecutiva. L’equip de Mikel Azparren es troba en el millor moment de la temporada i intentarà allargar la bona ratxa per igualar la quarta plaça o almenys mantenir la distància de tres punts amb l’Ascó i de sis amb el Vilafranca.

Les últimes tres victòries consecutives han rellançat el Sant Andreu en la lluita per les places de promoció. A més, els quadribarrats han aconseguit mantenir la porteria a zero, la gran assignatura pendent de l’equip des de l’inici de la temporada. Exceptuant l’empat davant del Cerdanyola, l’inici del 2017 ha estat pràcticament immaculat.

La visita al Municipal de Granollers arriba en un moment dolç de l’equip de Mikel Azparren. Ara bé, tot està per fer. Els andreuencs són sisens (36 punts) i els vallesans dotzens (28 punts): el Granollers ha sumat 21 dels 28 punts al seu estadi, amb un balanç de sis victòries, tres empats i tres derrotes. Es tracta, per tant, d’un conjunt que es fa fort com a local.

A domicili, el Sant Andreu ha millorat els seus registres: quatre victòries, tres empats i quatre derrotes. S’espera un bon desplaçament de l’afició andreuenca a Granollers, malgrat que els principals carrers cèntrics estaran tallats per la disputa de la mitja marató. Recomanem viatjar amb prou antel·lació per poder arribar a l’hora de l’inici del partit i aconsellem aparcar, en cas d’anar-hi en cotxe, a la zona de Font Verda, prop del tanatori.

Precedents

A la primera volta, el Sant Andreu va derrotar el Granollers amb un gol de Santolalla al darrer minut que completava la remuntada (2-1). La temporada passada, empat al Narcís Sala (2-2) i victòria andreuenca al Municipal de Granollers (1-3) amb doblet de Gissi i gol de Llamas.

Baixes

Azparren no podrà comptar encara amb Toro, que continua recuperant-se de la seva lesió. Carroza ja està recuperat i respecte a la jornada passada l”entrenador andreuenc recupera Juanma, un cop complert un partit de sanció, i Aleix Dalmau, recuperat de les seves molèsties. A més, podria debutar Robert Simón.

EC GRANOLLERS – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 24 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 5 de febrer, a les 12h
Estadi: Municipal de Granollers
Àrbitre: David Garcia Rosel (del. Girona), assistit per Eduardo Hernández Cacho (Maresme) i Adrià De la Fuente Domingo (Anoia)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Segovia vol continuar celebrant el zero a la seva porteria. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS