Toca continuar lluitant (2-1)

El Juvenil A va caure derrotat davant el Girona FC al Municipal de Vilablareix malgrat avançar-se amb un gol de Dani Homet a l’inici de l’encontre. Els gols d’Èric Torres a la mitja hora de joc i de Rodri a la represa van capgirar el marcador. Malgrat van tenir ocasions per empatar, els andreuencs van tornar de buit.

L’equip de Josep Vicenç Mestre haurà de continuar lluitant per la permanència. A falta de set jornades per concloure la Divisió d’Honor el Juvenil A manté un estret marge d’error tot i la derrota per la mínima a Girona. Els quadribarrats van sorprendre els locals a l’inici de l’encontre, quan Dani Homet es va retrobar amb el gol després d’una pasada filtrad per Àlex Ortega que el davanter va aprofitar per definir en l’u contra u (3′).

El Girona va reaccionar a la mitja hora de joc, quan Èric Torres va rematar una pilota morta dins l’àrea en posició dubtosa (29′). L’encontre va arribar al descans amb taules, però a la represa Rodri va aprofitar una errada defensiva per completar la remuntada (46′). El Juvenil A va reaccionar i va gaudir de bones oportunitats per empatar. La més clara la va protagonitzar Adrià Prado amb un xut que va impactar contra el travesser i el pal.

El Juvenil A continua en novena posició (25 punts), quatre punts per sobre de la zona de descens. La setmana vinent el Mallorca visitarà el Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

Girona FC (2): Pau, Puig, Guillem, Eloi, Roger, Soler (Blay, 57′), Aleix, Torres, Rodri (José, 79′), Sergi (Casté, 61′) i Damià (Mario, 82′).

Juvenil A (1): Fernández, Prado, Fabregat, Almirall, Megía (Latorre, 81′), Martínez, Ortega, Montejo, Reñé (Ferrer, 79′), Vives i Homet.

Gols: 0-1 Homet (3′), 1-1 Torres (29′), 2-1 Rodri (46′).

Àrbitre: Sr. Calle Martínez, va amonestar Guillem, Torres, Sergi i José pels locals i Fernández, Homet i Latorre pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 23 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Municipal de Vilablareix.

Fotografia: Homet va anotar el gol quadribarrat. | Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS