Nadia Sánchez: ”El meu últim partit serà defensant la samarreta del Sant Andreu”

Avui és el torn del juvenil cadet. La seva primera protagonista és una de las capitanes de l’equip que aquest any participa a la màxima categoria del futbol català i que, tot i una primera volta irregular marcada per lesions, es troba competint per assolir la permanència. Nadia Sánchez (Barcelona, 14 de juny de 1999) porta tota una vida al Sant Andreu i espera seguir sumant temporades defensant la quadribarrada.

QUINA HA ESTAT LA TEVA TRAJECTÒRIA FINS A ARRIBAR AL SANT ANDREU?

El meu primer contacte amb el futbol va ser al Sant Andreu fa deu anys i a dia d’avui, encara defenso els mateixos colors.

COM VAN SER ELS TEUS INICIS AL FUTBOL FEMENÍ?

El meu inici dins d’aquest món va ser amb set anys. Ho vaig escollir perquè era el que em feia sentir bé i còmode. Ràpidament el futbol va començar a ser la meva motivació, vivia cada partit d’una forma molt intensa i com si en aquell moment nosaltres fóssim jugadores d’un gran nivell.

Nadia en una acció contra el Santa Susanna

DES DE LLAVORS FINS ARA, COM VALORES EL CANVI DINS DEL MÓN DEL FUTBOL FEMENÍ?

És cert que hi ha hagut molts canvis favorables, tot i que en la meva opinió tot el que està  relacionat amb el futbol femení avui dia encara es troba molt per sota del que realment és. També penso que ara que hi ha moltes més noies que ens volem dedicar professionalment al futbol. És l’hora d’apostar per nosaltres i donar-nos molt més valor.

COM VALORES LA TEMPORADA DE L’EQUIP FINS ARA?

Crec que estem tenint moltes complicacions, ja que estem a Primera Divisió i ens hem guanyat estar-ho però li falta reforç. Podem donar molt més de nosaltres mateixes i espero que en aquesta segona volta ho puguem fer i demostrar el que realment pot arribar a fer aquest equip,  com ja vam fer l’any ja passat.

QUÈ FA DIFERENT EL SANT ANDREU DELS ALTRES CLUBS?

Tots es clubs es diferencien entre ells, però realment el que penso que fa diferent el meu club de la resta és el fet de ser com una casa per totes les jugadores. Porto deu anys veient com entra i surt la gent, i la gran majoria ho troben a faltar, els hi agrada la pinya que es fa, les relacions que es creen, els vincles i les persones que t’emportes d’aquest club…

COM PODRÍEM MILLORAR L’ACTUALITAT DEL FUTFEM DINS DEL SANT ANDREU?

El Sant Andreu és un club que es troba actualment en creixement pel que fa a la part femenina. Aquest any ha engegat un projecte en què s’aposta més pel femení i això és d’agrair. El que sí que tinc una cosa clara, el meu últim partit de futbol, serà amb els colors i l’escut de la Unió Esportiva Sant Andreu.

Fotografies: Pedro Salado – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS