El Juvenil A rep el RCD Mallorca aquest dimarts al Narcís Sala (16:45h). L’equip de Josep Vicenç Mestre recupera el partit ajornat de la setmana passada abans de visitar el Real Zaragoza i després de cinc partits sense guanyar. Els andreuencs intentaran sumar contra un rival de la zona alta.

Quedaran només sis jornades pel final i 18 punts en joc quan el Juvenil A i el Mallorca hagin completat la Jornada 24 de la Divisió d’Honor. Els andreuencs volen assegurar la permanència quan abans millor, mentre que els mallorquins aspiren a la segona posició, de la qual només els separen tres punts, i a disputar la Copa del Rei.

Objectius divergents, doncs, en un partit a priori desigual. “El Mallorca és un dels grans rivals d’aquesta lliga, però nosaltres tenim les ganes i l’ambició de guanyar un dels grans a casa davant l’afició”, ha assegurat Mestre.

“No és la nostra lliga, però intentarem sumar. El Mallorca té futbolistes joves i molt bons, alguns juguen a Segona Divisió B amb el filial”, ha explicat. El tècnic quadribarrat ha afegit que “és un gran equip que toca molt bé la pilota i que domina tots els aspectes del joc”.

A la primera volta, els illencs van derrotar els quadribarrats per la mínima (1-0). Tota la plantilla estarà disponible, excepte el davanter Seydou Kiendrebeogo, gairebé recuperat d’una intervenció per apendicitis.

JUVENIL A – RCD MALLORCA

Competició: Jornada 24 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dimarts 28 de febrer, a les 16:45h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS