Partit ideal per a donar un cop d’autoritat

Les quadribarrades reben demà el Pontenc, en la jornada suspesa

El Sant Andreu rep demà el Pontenc, equip que es troba actualment en zona de descens a Segona Divisió. Amb la feina encara per fer, el Sant Andreu sap que una victòria demà seria un pas importantíssim cap a la salvació de l’equip i assolir la permanència per a continuar un any més a la màxima categoria.

Tot i rebre un equip en zona de descens les jugadores de Yannick Llaugé no volen confiar-se. Una derrota les faria tornar a apropar-se a la zona delicada de la classificació i no ho volen sentir a parlar. És per això que demà s’espera un gran partit al Narcís Sala, estadi on encara l’equip no acaba de trobar la tecla correcta per sumar continuadament de tres en tres, un autèntic partidàs per a la salvació quadribarrada.

UE SANT ANDREU – PONTENC CE

Competició: Jornada 17 de Primera Divisió
Horari: dissabte 25 de febrer, a les 16:00h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

 

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS