Partit ideal per reafirmar-se

El Sant Andreu rep el Vilafranca diumenge a les 16:00 al Narcís Sala

Només tres punts de diferència separen l’Atlètic Vilafranca del Sant Andreu. Les quadribarrades sumen 28 punts i van agafar aire la passada jornada en vèncer el Sant Gabriel, mentre que les del Penedès acumulen dotze punts sumats dels darrers quinze disputats i això ha fet que, després d’un inici de lliga irregular, se situïn per sobre de les andreuenques a només tres punts de diferència. En el partit d’anada, les d’Aida Garcia es van imposar per 1-2 gràcies als gols  de Tania Moyano i Susanna Vázquez però la irregularitat a la lliga d’ambdós equips ha provocat que cap dels dos estigui en plena disputa per les posicions capdavanteres ni patint pel descens.

El Vilafranca és un l’equip menys golejat de la categoria i compta sota pals amb l’exportera internacional per Espanya i ex de l’Espanyol Paula Canals. Un punt més de motivació per a les andreuenques que hauran de fer del Narcís Sala un autèntic fortí  el que resta de temporada.

UE SANT ANDREU – ATLÈTIC VILAFRANCA

Competició: Jornada 18 de Preferent
Horari: diumenge 05 de gener, a les 16:00h
Estadi: Narcís Sala

 

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS