Recomanacions per l’afició andreuenca

Des de la UE Sant Andreu es demana a tots els aficionats andreuencs que assisteixin aquesta tarda al partit del Juvenil A i que es desplacin aquest diumenge a Granollers que mantinguin una actitud cívica amb els aficionats i l’equip contrari.

Tanmateix, recordem que està prohibida en qualsevol partit l’entrada d’objectes que són un risc per la seguretat, com ara bengales, segons recull la normativa de la Federació Catalana de Futbol i el codi intern del Club.

Tant el Club, com el primer equip com el Juvenil A estan satisfets amb les mostres de suport rebudes per l’afició i la seva fidelitat, però demanem que es respectin les normatives i que la conducta sigui exemplar.

RECOMANACIONS PER GRANOLLERS

A causa de la disputa de la Mitja Marató de Granollers, els carrers cèntrics de la ciutat, inclòs el carrer Girona, estaran tallats. Recomanem viatjar amb suficient antel·lació i, en cas de desplaçar-se amb vehicle privat, aparcar a la zona de la Font Verda, prop del tanatori. Des d’aquest punt hi ha uns set minuts a peu fins el Municipal de Granollers.

Més en

Tocar de peus a terra

Premsa25 de març de 2017

Només s’hi val guanyar

Premsa25 de març de 2017

Últim gran duel al Narcís Sala

Premsa24 de març de 2017

Compra la col·lecció de cromos del Sant Andreu!

Premsa24 de març de 2017