Recuperar el temps perdut

El Sant Andreu s’enfronta avui a l’Atlètic Vilafranca al Narcís Sala (21:00)

El partit que es va suspendre a causa de la forta ventada patida fa dues setmanes es recuperarà aquest vespre. El Sant Andreu rebrà l’Atlètic Vilafranca a les 21:00 al Narcís Sala en un partit que destaca la igualtat d’ambdós equips en aquestes alçades de la competició. Després de l’aturada obligatòria, el Sant Andreu va superar per la mínima el Pontenc (0-1 a terres gironines) i va empatar el darrer diumenge a l’AISS Municipal contra el Molins de Rei.

Per la seva banda, l’Atlètic Vilafranca arribava a l’enfrontament amb havent sumat tretze punts dels darrers quinze que havia disputat però després de l’aturada forçosa sembla que l’equip del Penedès no ha trobat la seva millor versió de joc i es presentarà aquest vespre al Narcís Sala després d’haver perdut contra el FC Sant Pere i d’empatar el passat cap de setmana a casa, contra el Pontenc CE.

UE SANT ANDREU – ATLÈTIC VILAFRANCA

Competició: Jornada 18 de Preferent
Horari: Dijous 23 de febrer, a les 21:00h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UESA

Més en

UE Sant Andreu, espai lliure de fum

Premsa19 de març de 2018

Victòria per continuar mirant amunt (3-1)

Premsa18 de març de 2018

El Sant Andreu vol mirar amunt

Premsa17 de març de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018