Test a la capacitat ofensiva del Sant Andreu

El Sant Andreu afronta aquest diumenge un test contra La Jonquera al Narcís Sala (12h). El conjunt menys golejat de la categoria visitarà l’estadi andreuenc, que tornarà a gaudir d’un partit un mes després. L’equip de Mikel Azparren haurà d’afinar ofensivament per derrotar els jonquerencs i encarar les pròximes jornades amb plenes garanties.

La victòria del Sant Andreu contra el Sabadell B a la Nova Creu Alta ha tornat les bones sensacions als quadribarrats, que fa tres setmanes queien a Granollers. Quatre victòries en les darreres cinc jornades han rellençat l’equip cap a la batalla per la zona alta de la classificació. No obstant això, La Jonquera arriba al Narcís Sala amb un balanç defensiu que exigirà la millor versió ofensiva dels andreuencs.

El conjunt jonquerenc només ha encaixat 15 gols en 25 partits i és l’equip menys golejat del grup. La fortalesa defensiva és la gran arma de La Jonquera, que actualment es troba en tretzena posició, amb sis punts de marge sobre el descens directe i amb un partit pendent. Alhora, però, és també el menys golejador amb 12 dianes anotades. Per tant, és de preveure un encontre amb resultat ajustat.

A dia d’avui, i a falta de disputar el partit pendent davant el Palamós CF, el Sant Andreu és el sisè classificat (39 punts). Sis punts separen l’equip d’Azparren del Vilafranca, que en dues setmanes visitarà el Narcís Sala, i set de l’Ascó. Tanmateix, en les tres pròximes jornades els quadribarrats es desplaçaran a Peralada i Olot, les sortides més complicades de la temporada contra els dos equips capdavanters.

Precedent

A la primera volta el Sant Andreu només va poder empatar al Municipal de La Jonquera (0-0) en un partit amb poques ocasions de gol pels dos equips.

Baixes

Azparren no podrá comptar amb Segovia ni Dani Guerrero, que compliran un partit de sanció a causa de l’acumulació de targetes grogues. Toro continua fora una setmana més, recuperant-se de l’edema ossi que pateix. Per part de La Jonquera no hi ha cap jugador sancionat i és dubte Toledo per molèsties físiques.

UE SANT ANDREU – UE LA JONQUERA

Competició: Jornada 27 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 26 de febrero, a les 12h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Víctor Manuel Sánchez Rico
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Arjona i Sekou voldran prolongar les seves ratxes. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS