Tota una volta per canviar-ho tot

El juvenil-cadet pateix una primera volta irregular a Primera Divisió

Tot i que encara no sonen les alarmes dins de l’entitat quadribarrada, el juvenil-cadet del Sant Andreu ha finalitzat la primera volta en posicions de descens en caure a la darrera jornada per 3-0 contra el Sant Gabriel, també rival directe. Les noies de Yannick Llaugé ocupen, avui dia, la primera posició compromesa de descens a Segona Divisió. Amb tot, sumen 14 punts, els mateixos però que el Femení Manu Lanzarote que va superar-les en la seva visita al Narcís Sala per 0-2 i per això es troben fora de descens. Els 14 punts sumats per les quadribarrades es divideixen en quatre victòries, dos empats i nou derrotes. Aquest fet circumstancial ressalta perquè un total de set equips es troben distanciat entre ells per quatre punts.

Amb una segona volta per disputar, confiem en què l’equip, més acoblat i acostumat a la competitivitat de la categoria, pugui sumar els punts necessaris per salvar-se i continuar un any més a l’elit del futbol femení.

Fotogarfia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS