Un punt massa car (0-0)

El Sant Andreu empata amb el Pontenc i perd, pel que resta de temporada, a Lucía Roda

Mai no un punt havia tingut un regust tan amarg. El Sant Andreu va empatar a zero contra el Pontenc, rival directe per la permanència però la notícia trista del partit va ser la greu lesió que va patir la defensa quadribarrada Lucía Roda.

El Sant Andreu no va poder passar de l’empat a zero tot i dominar i gaudir de les ocasions més clares del partit. El conjunt quadribarrat va ser incapaç de superar durant tot el partit la porteria de les gironines. A l’inici del partit, les quadribarrades ja van deixar clar que serien les dominadores del partit, fent veure que la necessitat de sumar els tres punts per apropar-se a la salvació, és l’únic objectiu. Amb tot, ni Nadia, ni Visa van estar encertades en les ocasions que van tenir durant els primers quaranta minuts, marcats per la greu lesió que va patir la jugadora andreuenca Lucía Roda.

Els segons quaranta minuts van seguir tenint com a clares dominadores les andreuenques que intentaven, mitjançant jugades trenades, aproparse i generar perill sobre la porteria del Pontenc que també es troba immers a la lluita per la permanència. Cap dels dos conjunts va estar encertat de cara a porta i el repartiment de punts va deixar satisfet a ambdós equips, tot i que el Sant Andreu guanya el goal average a les gironines, que pot ser determinant al final de temporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS