Victòria frustrada (2-2)

Les quadribarrades deixen escapar dos punts tot i dominar gran part del partit

El Sant Andreu i l’Atlètic Vilafranca van recuperar ahir el partit suspès de fa dues jornades a causa de les fortes ventades. Ambdós equips van signar taules empatant a 2 tot i que les andreuenques van dominar gran part del partit.

A tots dos equips els va costar entrar al partit però el Sant Andreu va ser qui va colpejar primer gràcies a una gran definició d’Andrea Agudo quan se sobrepassava l’equador de la primera meitat. Amb un partit on el mig del camp va ser la zona on més a circular la pilota, costava trobar espais lliures per generar ocasions de perill.

La segona meitat es va iniciar amb un Atlètic Vilafranca decidit a empatar. Els espais que van deixar lliures a la zona defensiva els va saber aprofitar molt bé el conjunt quadribarrat i Adri, després de rebre una passada en profunditat, va superar la portera visitant establint així el 2-0. Res no feia imaginar que el partit pogués canviar de dominador. El cert, però, és que l’Atlètic Vilafranca no va defallir en el seu intent d’empatar el partit i en qüestió de tres minuts, entre el 73 i el 76 ja havien igualat el marcador que no es mouria més fins al xiulet final.

Foto: Pedro Salado /UESA

Més en

L’hora de la veritat

Premsa18 de maig de 2018

Prèvia Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de maig de 2018

Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

Premsa17 de maig de 2018

Segovia: ‘La il·lusió de fer coses grans amb el Sant Andreu sempre hi és’

Premsa17 de maig de 2018