Victòria mínima contra el Pontenc (0-1)

Les noies d’Aida Garcia van vèncer en la seva visita a terres gironines

El Sant Andreu es va imposar per la mínima davant el Pontenc CE el passat dissabte. Un solitari gol de Natalia va permetre l’equip d’Aida Garcia sumar tres punts i sumar la segona victòria consecutiva.

El Sant Andreu visitava un dels camps més complicats de la categoria, el del Pontenc CE, un nouvingut amb ganes de quedar-se a Preferent. Sabedores de la dificultat que presentava el partit, les andreuenques no van abaixar els braços en cap moment per endur-se els tres punts en joc. A les acaballes de la primera meitat, Natalia obria el marcador superant la portera local i posava el 0-1 que acabaria sent definitiu.

En una segona part amb intercanvi de cops constants, el Sant Andreu va saber fer-se fort al darrera i evitar que els atacs del Pontenc poguessin igualar el marcador. Actualment el conjunt quadribarrat ocupa la sisena posició de la classificació, havent sumat 31 punts en joc i amb un partit encara per disputar, contra l’Atlètic Vilafranca, que segueix pendent a causa de les fortes ventades que van malmetre la tribuna de l’estadi andreuenc.

FITXA TÈCNICA

CE Pontenc (0): Marina, Carolina, Ester, Carla, Monica, Nora, Marina, Anna, Nuria, Cristina, Judith

UE Sant Andreu (1): Ainara, López, Esquena, Inés, Natalia, Borsgtröm, Vila, Julia Poquet, Agudo, Masferrer, Maria

Gol: 0-1 Natalia (38′).

Fotografia: Pedro Salado – UESA

Més en

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018

Apunta’t al Campus d’Estiu 2018 del Sant Andreu!

Premsa23 d'abril de 2018

Un empat treballat (1-1)

Premsa22 d'abril de 2018