Visita a un Pontenc irregular

El Sant Andreu es desplaça demà fins a Girona

La Unió Esportiva Sant Andreu visitarà demà el Pontenc, equip gironès que debuta aquest any a la categoria i que actualment ocupa la desena posició. Al partit d’anada, les noies d’Aida Garcia es van imposar per un contundent 7-1, però ara no s’hi val a badar. El partit s’espera totalment diferent tot i que és cert que el Pontenc només ha sumat tres punts dels darrers quinze disputats mentre que el Sant Andreu arriba a la cita sense haver disputat el partit contra l’Atlètic Vilafranca a causa de les fortes ventades.

Amb tot, les noies d’Aida Garcia volen seguir mantenint les bones estones de joc i és per això que van fins a Girona amb la intenció de fer-se amb els tres punts que les permetrien sumar 31 punts. El Pontenc destaca per ser un dels equips més golejats de la categoria. Actualment sumen en contra 47 gols per 27 del Sant Andreu. Tot i el resultat del partit d’anada, s’espera un joc equilibrat i un partit igualat.

CE PONTENC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 19 de Preferent
Horari: diumenge 11 de gener, a les 18:00h
Estadi: Municipal Pont Major

Fotografia: Pedro Salado – UESA

Més en

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa16 d'abril de 2018

Color a la graderia, grisor a la gespa (1-1)

Premsa15 d'abril de 2018

Un derbi que pot ser decisiu

Premsa13 d'abril de 2018

La Selecció Catalana sub-12 convoca l’andreuenc Leandro Ebang

Premsa13 d'abril de 2018