Visita a un Pontenc irregular

El Sant Andreu es desplaça demà fins a Girona

La Unió Esportiva Sant Andreu visitarà demà el Pontenc, equip gironès que debuta aquest any a la categoria i que actualment ocupa la desena posició. Al partit d’anada, les noies d’Aida Garcia es van imposar per un contundent 7-1, però ara no s’hi val a badar. El partit s’espera totalment diferent tot i que és cert que el Pontenc només ha sumat tres punts dels darrers quinze disputats mentre que el Sant Andreu arriba a la cita sense haver disputat el partit contra l’Atlètic Vilafranca a causa de les fortes ventades.

Amb tot, les noies d’Aida Garcia volen seguir mantenint les bones estones de joc i és per això que van fins a Girona amb la intenció de fer-se amb els tres punts que les permetrien sumar 31 punts. El Pontenc destaca per ser un dels equips més golejats de la categoria. Actualment sumen en contra 47 gols per 27 del Sant Andreu. Tot i el resultat del partit d’anada, s’espera un joc equilibrat i un partit igualat.

CE PONTENC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 19 de Preferent
Horari: diumenge 11 de gener, a les 18:00h
Estadi: Municipal Pont Major

Fotografia: Pedro Salado – UESA

Més en

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa24 de novembre de 2017

El 21-D, vine al Campus Day al Narcís Sala!

Premsa24 de novembre de 2017

Apunta’t al Campus de Nadal del Sant Andreu!

Premsa22 de novembre de 2017

El Sant Andreu cau a l’Estartit (1-0)

Premsa21 de novembre de 2017