Vota per l’#MVPandreuenc de gener!

Torna el sorteig de l’MVP andreuenc perquè els socis i aficionats de la UE Sant Andreu votin pel millor jugador d’aquest mes de gener, que engloba quatre partits de Lliga (Cerdanyola, Montañesa, Terrassa i Castelldefels), que s’han saldat amb tres victòries i un empat.

El passat desembre, entre la pausa hivernal de la competició i el fet que només es disputessin tres partits, es va decidir retardar el sorteig.

L’#MVPandreuenc de novembre va ser Ton Alcover i laf guanyadora del sorteig va ser l’Aina Paradeda, que havia votat per Segovia. Aquests van ser els resultats.

DOBLE PREMI

El guanyador de sorteig s’emportarà una samarreta vintage signada pel jugador escollit. A més, podrà fer-se una fotografia amb l’onze inicial de la UE Sant Andreu abans de començar el pròxim partit al Narcís Sala el diumenge 12 de febrer davant el Palamós CF.

COM HI PARTICIPO?

Molt fàcil! Has de fer un comentari a Twitter etiquetant el compte oficial del Club (@uesantandreu) i, MOLT IMPORTANT, posar el nom del jugador amb l’etiqueta #MVPandreuenc. A tall d’exemple: “L’#MVPandreuenc ha estat X jugador per X motiu“. També es pot optar per participar via Facebook deixant un comentari en aquesta notícia o a Instagram.

EN EL CAS QUE ALGÚ NO TINGUI TWITTER NI FACEBOOK

Fes-te’n un i segueix tota la actualitat de la UE Sant Andreu! Però com que no volem que ningú es quedi fora, hi ha l’opció d’enviar un correu electrònic a premsa@uesantandreu.cat.

TERMINI

El termini per participar en aquesta votació conclou aquest divendres 3 de febrer a les 20:00h. A cada participant se li assignarà un número i es durà a terme un sorteig aleatori. Anunciarem el guanyador via Twitter i ens hi posarem en contacte. En el cas que no contesti abans de dissabte al migdia, es farà un nou sorteig, i així successivament.

ALGUN DUBTE?

Podeu consultar-nos qualsevol dubte pels canals de comunicació habituals del Club.

Molta sort a tothom!

Fotografia: El fisioterapeuta, Eric Herrero, i l’encarregat de material, David Estrella, amb la samarreta del sorteig. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS