Bàsquet: resultats 5 de març

Sènior Femení: Aracena AEC Collblanc 42-41 UE Sant Andreu

Jesús Vega | No va ser un bon partit per les noies del Sant Andreu. Malgrat un bon inici amb un parcial de 4-12 al primer quart, el Collblanc va acabar remuntat l’encontre. Les andreuenques van bloquejar-se al segon període, aconseguint poques situacions clares d’atac davant el plantejament defensiu de l’adversari. Al descans, la diferència s’havia reduït a dos punts.

Durant el tercer quart el Sènior femení va aconseguir un avantatge de quatre i de set punts, però dos triples del Collblanc van tornar a retallar la distància. En el darrer període, les quadribarrades no van poder guanyar el partit ni trencar la igualtat. En atac no va sortir res, es van fallar tirs lliures i es van errar contracops. Finalment, el partit es va decidir per un punt de diferència. La semana vinent el Sagrada Família Claror ‘B’ visitarà el CEM Trinitat Vella.

Sènior Masculí: UE Sant Andreu 65-73 CB Coll

Derrota contundent dels andreuencs, que tenien diverses baixes per afrontar el partit. A les lesions d’Albert Gasull i Marc Montserrat es va sumar la baixa d’Édgar Valera per motius personals. Per ocupar la posició de base va incorporar-se el jugador del Sènior ‘B’ David Rico. El primer quart va començar amb un parcial de 2-5 en contra als primers dos minuts de parti. Una defensa poc sòlida i un atac rival fluid van fer que el quart acabés amb un parcial de 10-21 en contra.

El segon període dels andreuencs va ser millor, retallant la diferència al marcador fins els nou punts al descans (27-36). Un triple de Carles Surra, que posteriorment es va retirar per lesió, i deu punts de Gerard Tejedor van donar ales al Sant Andreu. La bona dinàmica va continuar a l’inici del tercer quart amb cinc punts de Rico i una bona defensa i quatre punts d’Oriol Pelaez per un parcial de 12-4. Tot i la reacció del CB Coll, els andreuencs van escurçar la distància fins el 46-47.

L’encontre es decidia en un últim quart tens. El cansament i les pèrdues de pilota van donar avantatge als visitants, que van aconseguir una renda de deu punts a quatre minuts pel final. Tot i els dotze punts de Víctor Redondo en l’últim tram del matx, els visitants van acabar emportant-se la victòria per vuit punts de diferència.

Fotografies: UESA Bàsquet

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS