Campanya de recollida d’ulleres per a Senegal

La UE Sant Andreu s’ha sumat a una campanya de recollida d’ulleres graduades pel Senegal que impulsa l’Hospital Plató, sota el lema ‘Una nova mirada per Senegal’. Aquesta iniciativa compleix quatre anys i ha ajudat la població senegalesa de Rufisque col·laborant amb Centres d’Atenció Primària, òptiques, hospitals, escoles i entitats socials.

Recentment s’ha iniciat un nou període de recollida amb l’objectiu d’aconseguir el màxim nombre d’ulleres graduades i que es portaran personalment a Rufisque de la mà de professionals del servei d’oftalmologia de l’Hospital Plató en el proper viatge de voluntariat en el marc del Projecte Ajuda a Senegal. Podeu consultar tota la informació del projecte de l’Hospital Plató.

Totes les ulleres recollides són prèviament revisades pel servei d’oftalmologia de l’hospital, que les cataloga i les prepara per ser entregades. Es faran visites mèdiques per entregar les ulleres que més s’ajustin a les necessitats de cadascú. En anteriors campanyes s’han aconseguit recollir més de 2.000 ulleres graduades i s’han visitat més de 300 persones que acudien a l’Hospital Youssou Mbargane Diop.

Es poden portar a les oficines del Club durant tota la setmana en els horaris habituals i també a les portes del Narcís Sala diumenge abans del partit davant l’AEC Manlleu (16:30h).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS