Condemnades per 45 minuts (2-1)

Les quadribarrades van caure en la seva visita al Prat

El Sant Andreu no va poder sumar tres punts en la seva visita a El Prat de Llobregat i van veure com la seva bona ratxa quedava frenada per un Atlètic Prat-Delta que va ser superior en els primers quaranta-cinc minuts. Les locals van marxar al descans amb una renda de 2-0 que van saber administrar durant la segona meitat. El Sant Andreu, però, no va abaixar els braços i va oferir millor versió a la segona meitat. Cert és que durant els primers quaranta-cinc minuts, les locals van ser superiors en tots els aspectes i les quadribarrades es van veure superades. La imatge de l’equip va canviar després del descans i les jugadores d’Aida Garcia van intentar revertir la situació però va ser impossible. Amb tot, Gemma Castelo feia el definitiu 2-1 que va donar esperances a manca de quatre minuts per finalitzar el matx però que va resultar finalment insuficient per esgarrapar algun punt del Julio Méndez.

FITXA TÈCNICA

At. Prat-Delta (2): Sonia, Anabel, Laura, Samanta, Alba, Maria, Judith, Laura, Miriam, Jesica, Veronica

UE Sant Andreu (1): Aranzazu, Núria, Alba, Vila, Sala, Adri, Moyano, Natalia, Mariona, Gemma

Gols: Jesica (1-0, 12′), Miriam (2-0, 31′), Gemma (2-1, 86′)

Foto: Pedro Salado / UE Sant Andreu

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018