Condemnades per 45 minuts (2-1)

Les quadribarrades van caure en la seva visita al Prat

El Sant Andreu no va poder sumar tres punts en la seva visita a El Prat de Llobregat i van veure com la seva bona ratxa quedava frenada per un Atlètic Prat-Delta que va ser superior en els primers quaranta-cinc minuts. Les locals van marxar al descans amb una renda de 2-0 que van saber administrar durant la segona meitat. El Sant Andreu, però, no va abaixar els braços i va oferir millor versió a la segona meitat. Cert és que durant els primers quaranta-cinc minuts, les locals van ser superiors en tots els aspectes i les quadribarrades es van veure superades. La imatge de l’equip va canviar després del descans i les jugadores d’Aida Garcia van intentar revertir la situació però va ser impossible. Amb tot, Gemma Castelo feia el definitiu 2-1 que va donar esperances a manca de quatre minuts per finalitzar el matx però que va resultar finalment insuficient per esgarrapar algun punt del Julio Méndez.

FITXA TÈCNICA

At. Prat-Delta (2): Sonia, Anabel, Laura, Samanta, Alba, Maria, Judith, Laura, Miriam, Jesica, Veronica

UE Sant Andreu (1): Aranzazu, Núria, Alba, Vila, Sala, Adri, Moyano, Natalia, Mariona, Gemma

Gols: Jesica (1-0, 12′), Miriam (2-0, 31′), Gemma (2-1, 86′)

Foto: Pedro Salado / UE Sant Andreu

Més en

Guerrero capitaneja la victòria (0-1)

Premsa20 de maig de 2018

L’hora de la veritat

Premsa18 de maig de 2018

Prèvia Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de maig de 2018

Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

Premsa17 de maig de 2018