Derrota contundent i sense excuses (1-6)

El Sant Andreu es va veure superat pel Reus Deportiu

Tocarà patir fins al final. El Sant Andreu va caure diumenge contra el Reus Deportiu per un contundent 1-6 al Narcís Sala. El Conjunt de Yannick Llaugé va ser capaç d’aguantar durant 40 minuts les embestides de les del Baix Camp, que van posar una marxa més a la segona meitat per superar les andreuenques.

Les andreuenques van afrontar el partit sabedores que cada punt ajudarà a assolir l’objectiu principal de la permanència. Amb tot, el Sant Andreu rebia un equip de la zona mitja de la classificació que no veu perillar la seva continuitat a la categoria. Les reusenques es van avançar als 10 minuts de partit quan Natalia va superar Ainara. La reacció del Sant Andreu va ser paulatina i a mesura que s’anaven trobant més còmodes sobre la gespa del Narcís Sala, les ocasions anaven arribant. Nadia va empatar el matx quan gairebé es complien els primers 20 minuts de joc.

Amb l’empat quedava tot obert per una segona meitat on el Sant Andreu es va veure superat físicament pel Reus que ho va aprofitar i en només catorze minuts va ser capaç de dil·lapidar els esforços andreuencs amb cinc gols que van pesar dins de l’orgull de les andreuenques. Amb el definitiu 1-6 el Sant Andreu segueix fora de la zona de descens però només a dos punts del Sant Gabriel, equip que tanca aquesta zona.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Ainara, Raquel, Parera, Julia, Nadia, Marta, Visa, Claudia, Ariadna, Luna

Reus Deportiu: Maria, Natalia, Esther, Adela, Natalia F., Andrea, Laura, Elena, Paula, Zoe, Nekane

Gols: Natalia F (0-1, 10′), Nadia (1-1, 19′), Andrea (1-2, 44′), Paula (1-3, 48′), Marina (1-4, 51′), Abril (1-5, 56′), Natalia F (58′)

 

Foto: Pedro Salado / UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS