Derrota inoportuna del Juvenil A (2-4)

El Juvenil A va perdre al Narcís Sala contra el Santo Domingo i es complica la vida. Els andreuencs van avançar-se amb un gol en pròpia porta de Sofi, però els aragonesos van capgirar el marcador a base de contracops. Ferrer en dues ocasions, Aso i Pérez van sentenciar i només un gol de Montero a última hora va maquillar el resultat.

Revés dur pel Juvenil A en la recta final de la Divisió d’Honor. L’equip de Josep Vicenç Mestre va deixar escapar una oportunitat d’or per allunyar-se del descens i haurà de continuar batallant fins la darrera jornada per mantenir la categoria. L’encontre va començar bé, com és habitual al Narcís Sala, amb un gol local als primers minuts. Se’l va fer Sofi en pròpia porta (7′), però Ferrer empatava al cap de poc (12′). Abans, però, els andreuencs van tenir una gran ocasió en un xut al pal d’Edu Ferrer.

El partit va ser igualat durant el primer temps. Els quadribarrats no van poder tornar a avançar-se i van caure golejats en una segona part en què el Santo Domingo va aprofitar els contracops per fer mal. Aso (54′), novament Ferrer (66′) i Pérez (87′) van anotar pels visitants. Només Àlex Montero va poder escurçar distàncies a última hora (89′).

Amb aquesta derrota el Juvenil A es complica la vida. A quatre jornades pel final, els andreuencs estan empatats amb dos equips més a 28 punts i en tenen quatre de marge sobre el Ferriolense, equip que marca el descens i que visita el Narcís Sala l’última jornada. Aquest dissabte (16:30h) hi ha un desplaçament complicat al Municipal de Cornellà.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (2): Luque, Prado (Espígol, 86′), Gómez (Montero, 80′), Almirall (Fabregat, 86′), Megía, Ortega, Reñé, Ferrer (Latorre, 72′), Vives, Kiendrebeogo i Homet.

CF Santo Domingo J. (4): Nonay, Sofi, Uche, Marín, Palacios, García, Asensio (Freire, 88′), Ocampo (Beguer, 89′), Ferrer (Aladren, 85′), Aso i Pérez.

Gols: 1-0 Sofi p.p. (7′), 1-1 Ferrer (12′), 1-2 Aso (54′), 1-3 Ferrer (66′), 1-4 Pérez (87′), 2-4 Montero (89′).

Àrbitre: Sr. Rodríguez Enrique, va amonestar Homet, Prado, Gómez, Kiendrebeogo i Almirall pels locals i Marín, Uche, Ocampo, Nonay, Freire, Ferrer i García pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 26 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS