El Juvenil A cau penalitzat a Saragossa (2-0)

El Juvenil A va perdre en la seva visita al Real Zaragoza en un partit amb molta polèmica. L’àrbitre va expulsar Sergi Martínez al primer temps per un penal molt discutit pels andreuencs i Carrasco va transformar la pena màxima. Tresaco va sentenciar al segon temps abans que Marc Montejo veiés una segona groga.

Revés per l’equip de Josep Vicenç Mestre en el seu desplaçament a Saragossa. El Juvenil A viatjava després de la victòria entre setmana davant el Mallorca amb la il·lusió de completar un bon partit i intentar puntuar a domicili. No obstant això, l’arbitratge va escombrar totes les opcions de l’equip quadribarrat.

Un penal molt dubtós i discutit abans del descans va deixar el Juvenil A en inferioritat numèrica per l’expulsió de Sergi Martínez i el gol de Carrasco (36′). A l’inici de la segona meitat, en un desajustament defensiu, Tresaco va anotar el segon gol local. Poc després, Marc Montejo veia la segona groga i deixava els andreuenc amb nou jugadors.

La reacció amb nou ja va ser impossible. L’orgull del Juvenil A i el treball defensiu van permetre salvar els mobles i tornar a Sant Andreu sense un resultat pitjor. En definitiva, un encontre per oblidar en què l’arbitratge va ser determinant.

El Juvenil A continua novè a la classificació de la Divisió d’Honor amb 28 punts, empatat amb tres equips més. La zona de descens es troba a quatre punts. Aquest dissabte els andreuencs reben el Santo Domingo Juventud al Narcís Sala (17:30h), un partit trascendental contra el penúltim classificat.

FITXA TÈCNICA

Real Zaragoza (2): Azón, Javi Pérez, Antonio Pérez, Kike, Subías, Carrasco (Boriko, 69′), Soro (Aguado, 80′), Álvarez, Tresaco, Nick i Arasa (Garde, 54′).

Juvenil A (0): Fernández, Prado (Espígol, 65′), Gómez, Fabregat, Megía (Parra, 57′), Martínez, Ortega (Ferrer, 61′), Montejo, Reñé, Vives i Kiendrebeogo (Otin, 77′).

Gols: 1-0 Carrasco p. (36′), 2-0 Tresaco (48′).

Àrbitre: Sr. Latorre García, va amonestar Carrasco pels locals i Megía, Ortega, Fabregat i Parra pels visitants. Va expulsar Sergi Martínez amb vermella directa i Marc Montejo per doble groga.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 25 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a la Ciutat Esportiva del Real Zaragoza.

Fotografia: Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS