El Juvenil A té un repte a Cornellà

El Juvenil A té aquest dissabte un gran repte a Cornellà (16:30h). L’equip de Josep Vicenç Mestre s’enfronta a un equip de la zona alta fort al seu estadi amb l’expectativa de fer un bon partit i intentar sumar per allunyar-se del descens. Resten quatre jornades per acabar la Divisió d’Honor i cal segellar la permanència.

Duel complicat pel Juvenil A al Municipal de Cornellà. Els andreuencs esperen aixecar-se després del cop rebut la setmana passada i intentaran oferir una bona imatge i sumar punts per esquivar el descens. Els de Josep Vicenç Mestre ocupen la dotzena posició (28 punts), mentre que els locals són cinquens (48 punts). A més, el Cornellà està competint per disputar la Copa del Rei.

“Hem de perseverar, tenir confiança i seguir treballant amb les idees clares”, ha reflexionat Mestre hores abans de l’encontre. L’entrenador quadribarrat ha assegurat que els seus jugadors estan molt motivats i ha destacat que hauran de ser més eficients en les accions que els rivals per guanyar un partit “extremadament difícil” en un “camp gairebé inexpugnable”.

Sobre el rival, el tècnic ha afirmat que “és un bloc molt sòlid i un equip potentíssim“. Mestre creu que el Juvenil A ha d’afrontar aquesta jornada sense pressió i ha recordat que el resultat del partit disputat al Narcís Sala (3-4) va ser atípic: “Hem de fer quatre punts en quatre jornades”. Tota la plantilla està disponible per afrontar el duel.

UE CORNELLÀ – JUVENIL A

Competició: Jornada 27 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 18 de març, a les 16:30h
Estadi: Municipal de Cornellà

Fotografia: Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS