Empat que no deixa content a ningú (0-0)

Les andreuenques cauen en llocs de descens després de l ‘empat a Terrassa

EFML i Sant Andreu van empatar a zero el passat diumenge a Terrassa i la zona de descens s’ajusta encara més. Les andreuenques però, són les majors perjudicades ja que ara ocupen places que, d’acabar la temporada, les tornaria a Segona Divisió.

El poc encert de cara a porteria de quadribarrades i egarenques va fer que en el transcurs dels vuitanta minuts de partit, el marcador no registrés cap gol. El Sant Andreu sabia que part de les seves aspiracions de permanència passaven per aquest partit i per això calia ser sòlides defensivament i aprofitar les ocasions d’atac. Ben diferents podrien haver estat les coses si l’EFML hagués transformat un penal que va acabar enviant fora de la porteria d’Ainara. Una Ainara que va estar molt encertada desviant tots els xuts de les seves rivals. Una gran jugada individual de Visa va habilitar a Nadia que va definir perfectament picant la pilota per sobre de la portera local. L’àrbitre va invalidar la jugada xiulant un fora de joc inexistent que hagués fet prendre la capdavantera a les quadribarrades.

La segona part va ser semblant en quant a tònica d’ambdós equips. L’EFML portava la iniciativa i és qui més ocasions de perill generava en combinacions entre jugadores mentre que el Sant Andreu creava perill a pilota aturada. Amb el xiulet final de l’àrbitre i el repartiment de punts, la lluita per la permanència seguirà vigent una jornada més.

FITXA TÈCNICA

EF Manu Lanza: Agnès, Cristina, Ana, Clara, Alexia, Asha, Rosario, Anna, Judit, Carla i Judith

UE Sant Andreu: Ainara, Raquel, Laia, Jaclyn, Julia, Nadia, Marina, Visa, Claudia, Julia Poquet, Luna

Gols:

Foto: Pedro Salado/UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS