En volen tres seguides

El Sant Andreu visita l’Atlètic Prat-Delta, en busca de la tercera victòria consecutiva

La jornada 23 de Preferent ens deixarà un duel atractiu entre dos rivals de futbol similar, l’Atlètic Prat-Delta i el Sant Andreu. Les primeres van confeccionar una plantilla per aspirar a l’ascens de categoria però les lesions inicials van fer que no gaudissin d’un bon inici de temporada i l’objectiu s’allunyés de mica en mica. En canvi, les andreuenques podrien segellar matemàticament l’objectiu de la permanència aquest cap de setmana per primer cop a la temporada. Tot i que caldria una autèntica davallada perquè les d’Aida Garcia no mantinguessin la categoria, encara no és matemàtic.

Amb tot, les andreuenques arriben a la cita en un gran moment de forma i volen sumar la tercera victòria consecutiva per consolidar-se a la cinquena posició. Mentrestant, l’Atlètic Prat-Delta es troba en la posició 10 amb 30 punts, 9 menys que les noies d’Aida Garcia.

AT. PRAT-DELTA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 23 de Preferent
Horari: Diumenge 19 de març a les 12:15h
Estadi: Municipal Julio Méndez

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

Més en

Priego, Dalmau, Maru i Arjona causen baixa

Premsa23 de juny de 2017

Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

Premsa22 de juny de 2017

Acord de renovació amb José Antonio Llamas

Premsa17 de juny de 2017

Comunicat sobre la fi del projecte ‘Murs Lliures’

Premsa15 de juny de 2017