En volen tres seguides

El Sant Andreu visita l’Atlètic Prat-Delta, en busca de la tercera victòria consecutiva

La jornada 23 de Preferent ens deixarà un duel atractiu entre dos rivals de futbol similar, l’Atlètic Prat-Delta i el Sant Andreu. Les primeres van confeccionar una plantilla per aspirar a l’ascens de categoria però les lesions inicials van fer que no gaudissin d’un bon inici de temporada i l’objectiu s’allunyés de mica en mica. En canvi, les andreuenques podrien segellar matemàticament l’objectiu de la permanència aquest cap de setmana per primer cop a la temporada. Tot i que caldria una autèntica davallada perquè les d’Aida Garcia no mantinguessin la categoria, encara no és matemàtic.

Amb tot, les andreuenques arriben a la cita en un gran moment de forma i volen sumar la tercera victòria consecutiva per consolidar-se a la cinquena posició. Mentrestant, l’Atlètic Prat-Delta es troba en la posició 10 amb 30 punts, 9 menys que les noies d’Aida Garcia.

AT. PRAT-DELTA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 23 de Preferent
Horari: Diumenge 19 de març a les 12:15h
Estadi: Municipal Julio Méndez

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

Més en

El Sant Andreu cau a l’Estartit (1-0)

Premsa21 de novembre de 2017

Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa20 de novembre de 2017

La Junta General d’Accionistes, el 20 de desembre

Premsa20 de novembre de 2017

Un empat que val més d’un punt (2-2)

Premsa19 de novembre de 2017