Futbol Base: estat dels equips andreuencs

Aquests són els resultats dels partits disputats dels equips del futbol base de la UE Sant Andreu del cap de setmana de l’11 i 12 de març.

FILIAL: CE Districte 030 3-2 UD Molinos

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Juvenils

En una de les lligues més competides dels darrers anys, el màxim equip juvenil de l’entitat seguirà gairebé segur, a la màxima categoria competint amb les millors bases del país. El Juvenil B, que es troba en Preferent va posar aquest cap de setmana punt final a una mala ratxa que acumulava en vèncer per 1-3. Amb tot, l’equip ocupa actualment la quarta posició. Pel que fa al Juvenil C, acumula cinc derrotes consecutives i s’apropa perillosament al descens. A manca de nou jornades, té la zona de descens a només un punt. Els Juvenils D i E es troben en situacions similars, a la zona mitjana-alta de Primera Divisió mentre que el Juvenil F es troba a la zona mitjana-baixa de Segona.

Cadets

El Cadet A se la jugarà amb l’Europa per assolir l’ascens a Divisió d’Honor. Actualment els quadribarrats es troben a només tres punts dels escapulats a Preferent. Qui està patint més és el Cadet B que ocupa la tretzena posició a Primera i que només ha sumat quatre victòries en tot el que va de temporada. També a Primera trobem el Cadet C i D en circumstàncies similars. Ambdós equips ocupen actualment la segona posició, a vuit i quatre punts respectivament dels líders. Per últim, el Cadet E ocupa l’avant penúltima posició a Segona Divisió amb setze punts.

Infantils

L’Infantil A és líder  a Preferent i és un ferm candidat a l’ascens de categoria. Actualment li treu nou punts al segon classificat a manca de nou jornades. Pel que fa a l’Infantil B, també es troba a Preferent però a mitja taula sense veure perillar la permanència. L’Infantil C és un dels equips menys golejats de l’entitat -només han encaixat deu gols- i actualment ocupa la quarta posició a Primera Divisió. Per últim, els Intanfils D, E i F competeixen a Segona Divisió i cap d’ells té opcions serioses de pujar.

Alevins

Els Alevins A i B es troben a Preferent, la màxima categoria. El primer d’ells ocupa una meritòria cinquena posició mentre que el B és actualment desè classificat. A Primera només trobem l’Aleví C, sisè classificat. Els Alevins D i E competeixen a Segona Divisió amb trajectòries similars. Ambdós equips se situen en la zona mitjana de la classificació. Fins a cinc Alevins competeixen a Tercera Divisió. L’Aleví F i l’Aleví G ocupen posicions privilegiades, ja que tots dos són quarts. Els Aleví H i I són setens classificats a la zona mitjana-alta mentre que l’Aleví J es troba classificat en la zona mitjana-baixa.

Benjamins

El Benjamí A també es troba a la màxima categoria ocupant una meritòria setena plaça. A Primera només trobem el Benjamí B que aquesta setmana es va veure superat pel CP Sarrià per 0-2. El Benjamí C és el millor classificat dels nostres a Segona Divisió. Actualment són tercers mentre que el Benjamí C és sisè. En zona de descens a Tercera trobem el Benjamí D, únic equip de l’entitat en posicions de descens. Per últim, a Tercer trobem els Alevins E, F, G i H. Els dos primers en quarta i tercera posició respectivament mentre que els dos últims els trobem ocupant la catorzena i setzena posició.

Prebenjamins

Els més petits del club competeixen en una lliga única sense divisions. Amb tot, l’A és líder del seu grup a només un punt del segon classificat, el Vila Olímpica. El B, que va descansar aquesta setmana és tretzè mentre que el C és catorzè. Per últim, el Prebenjamí E ocupa la tercera posició en haver guanyat aquesta darrera jornada per 1-4.

RESULTATS FUTBOL BASE

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS