Juvenil A: rauxa i control emocional

El Juvenil A afronta la penúltima jornada de la Divisió d’Honor visitant un rival directe, el Nàstic de Tarragona. Els andreuencs tenen quatre punts de marge sobre el descens i necessiten la victòria per a confirmar la permanència, però el conjunt grana es troba en la mateixa situació. Johan Otin és baixa per lesió.

Últim desplaçament de la temporada i penúltima ocasió per a acabar de fer els deures. El Juvenil A visita Tarragona amb l’oportunitat de confirmar la permanència amb una victòria contra un rival directe. Els andreuencs podrien salvar-se en cas de derrota o empat en funció de la resta de marcadors, però si Ferriolense i Atlètic Balears vencen el Juvenil A arribaria a l’última jornada havent-se de jugar un cara o creu amb el Ferriolense al Narcís Sala.

Per a evitar aquesta situació, l’equip de Josep Vicenç Mestre necessita guanyar. “Depenem de nosaltres mateixos per a sumar els tres punts i no haver de patir. El més important és controlar les emocions i el tempo del partit, i tenir clar què suposa cadascun dels resultats i anar-lo a buscar amb serenitat“, ha explicat l’entrenador quadribarrat.

Sobre el rival, s’ha mostrat sorprès pel fet que el Nàstic estigui lluitant per salvar-se: “És un equip grandiós, amb jugadors que els agrada tocar la pilota i que també se saben defensar bé. Alguns d’ells han debutat a Tercera, només necessiten un punt i aniran a mort”, ha explicat. Mestre creu que els andreuencs han de combinar la paciència amb la rauxa per endur-se la victòria de Tarragona.

C. GIMNÀSTIC DE TARRAGONA – JUVENIL A 

Competició: Jornada 29 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: diumenge 2 d’abril, a les 17:00h
Estadi: Camp Annex al Nou Estadi de Tarragona

Fotografia: Severino Fernández – UESA

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018