Juvenil A: rauxa i control emocional

El Juvenil A afronta la penúltima jornada de la Divisió d’Honor visitant un rival directe, el Nàstic de Tarragona. Els andreuencs tenen quatre punts de marge sobre el descens i necessiten la victòria per a confirmar la permanència, però el conjunt grana es troba en la mateixa situació. Johan Otin és baixa per lesió.

Últim desplaçament de la temporada i penúltima ocasió per a acabar de fer els deures. El Juvenil A visita Tarragona amb l’oportunitat de confirmar la permanència amb una victòria contra un rival directe. Els andreuencs podrien salvar-se en cas de derrota o empat en funció de la resta de marcadors, però si Ferriolense i Atlètic Balears vencen el Juvenil A arribaria a l’última jornada havent-se de jugar un cara o creu amb el Ferriolense al Narcís Sala.

Per a evitar aquesta situació, l’equip de Josep Vicenç Mestre necessita guanyar. “Depenem de nosaltres mateixos per a sumar els tres punts i no haver de patir. El més important és controlar les emocions i el tempo del partit, i tenir clar què suposa cadascun dels resultats i anar-lo a buscar amb serenitat“, ha explicat l’entrenador quadribarrat.

Sobre el rival, s’ha mostrat sorprès pel fet que el Nàstic estigui lluitant per salvar-se: “És un equip grandiós, amb jugadors que els agrada tocar la pilota i que també se saben defensar bé. Alguns d’ells han debutat a Tercera, només necessiten un punt i aniran a mort”, ha explicat. Mestre creu que els andreuencs han de combinar la paciència amb la rauxa per endur-se la victòria de Tarragona.

C. GIMNÀSTIC DE TARRAGONA – JUVENIL A 

Competició: Jornada 29 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: diumenge 2 d’abril, a les 17:00h
Estadi: Camp Annex al Nou Estadi de Tarragona

Fotografia: Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS