Les lesions passen factura (0-2)

El juvenil va caure derrotat per un rival directe, la PBB La Roca

Cada vegada tenen menys marge d’error. El juvenil va veure com la Roca s’enduia tres punts vitals del Narcís Sala i s’allunyava del descens. Un descens que segueix marcant el Sant Andreu que cada cop té menys marge d’error. Malgrat l’esforç de les jugadores quadribarrades, el desgast físic patit a causa del sobreesforç que van dur a terme va acabar passant factura. Amb onze jugadores i una portera suplent, el Sant Andreu va afrontar el vital partit davant la PBB La Roca i va veure com gairebé a les acaballes de la primera meitat s’avançaven al marcador. A mesura que els minuts anaven passant, el Sant Andreu buscava amb insistència el gol de l’empat però les forces minvaven i les visitants ho van aprofitar per segellar la victòria a deu minuts del xiulet final. El Sant Andreu seguirà una setmana més en zona de descens tot i que empatat a punts amb el Sant Gabriel, equip que marca la permanència.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Sportiello, Parera, Nadia, Jaclyn, Marina, Visa, Claudia, Poquet, Ari, Luna, Eva

PBB La Roca: Mar, Neus, Alba, Victoria, Andrea, Anna, Mariona, Nora, Coral, Shara, Paula

Gols: Paula (0-1, 33′), Shara (0-2, 70′)

 

Foto: Pedro Salado / UE Sant Andreu

Més en

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017

El Juvenil A comença la segona volta

Premsa9 de desembre de 2017

El Sant Andreu aixeca el cap a Sabadell (0-1)

Premsa5 de desembre de 2017