El Sant Andreu té aquest diumenge l’oportunitat de derrotar un rival directe al Narcís Sala. El FC Vilafranca és el tercer classificat i es troba a set punts per sobre dels de Mikel Azparren. Una victòria suposaria un cop directe al rival i retallar la distància a falta de disputat dimecres el partit ajornat davant el Palamós CF.

Resten només deu jornades per concloure la lliga. Cada duel és una batalla, però hi ha enfrontaments directes que poden marcar la tendència. Demà es dóna el cas. El Sant Andreu té una bona oportunitat de retallar la diferència contra un rival directe, un Vilafranca que arriba al Narcís Sala refet de les ensopegades que ha patit aquest inici del 2017.

L’equip de l’Alt Penedès és tercer (50 punts) i els andreuencs cinquens (43 punts) amb un partit menys. L’encontre requereix una concentració màxima per sumar els tres punts. L’afició andreuenca empenyerà des del primer minut davant l’ocasió que el Sant Andreu pugui seguir escalant posicions i competir per acabar la temporada a la zona de promoció.

La dinàmica quadribarrada és molt positiva. L’equip va sumar un punt important a Peralada i només ha perdut un partit dels últims nou. El Vilafranca acumula només tres victòries les últimes tretze jornades, però dues són consecutives. Sens dubte és un duel atractiu i que pot marcar el to de la recta final del campionat.

Precedents

El Sant Andreu ha derrotat el Vilafranca en els darrers dos enfrontaments. A la primera volta els andreuencs van guanyar amb un gol de Santolalla a l’últim sospir (1-2), mentre que la temporada passada es van imposar al Narcís Sala al final del campionat (3-1) malgrat haver perdut al Penedès (2-0).

Baixes

Azparren no podrà comptar amb Carroza ni Ton Alcover, sancionats per aquest encontre. Luismi està disponible, atès que aquesta setmana ha entrenat amb normalitat. Qui tampoc estarà és Joel Armengol, que s’ha lesionat durant un entrenament. El Vilafranca no té cap baixa per sanció.

UE SANT ANDREU – FC VILAFRANCA

Competició: Jornada 29 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 12 de març a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Raúl Calle Martínez (del. Baix Llobregat), assistit per Germán Carrasco Baca (Baix Llobregat) i Ramsés Almeda Millán (Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove, Betevé

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS