No s’hi val a badar

El Sant Andreu rep el cuer de la lliga, l’Atlètic Camp Clar

Una setmana després de sueprar el Fontsanta i agitar la part alta de la lliga, el Sant Andreu rep el pròxim diumenge (16:15h) l’Atlètic Camp Clar, cuer de Preferent. Amb tot, sembla un rival idoni per continuar amb la bona ratxa de resultats i bon joc que està aconseguint l’equip que entrena l’Aida Garcia però no s’hi val a badar.

Confiar-se pot passar una mala jugada a les andreuenques que ara mateix ocupen la cinquena posició tot i que a massa distància dels equips que es troben lluitant per l’ascens a Segona Divisió. A manca de nou jornades per acabar la competició regular, l’equip és virtualment salvat però no matemàticament. Tot i això, una victòria aquest diumenge podria deixar les andreuenques a dos punts de la salvació matemàtica i assolir l’objectiu principal que es van marcar a l’inici de la temporada.

Actualment l’equip està realitzant un bon joc i no és casualitat haver superat el líder al seu camp. Un Sant Andreu que cada vegada es troba més consolidat i que espera fer un pas endavant de cara a la pròxima temporada.

UE SANT ANDREU – AT. CAMP CLAR

Competició: Jornada 22 de Preferent
Horari: Diumenge 12 de març a les 16:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS