No s’hi val a badar

El Sant Andreu rep el cuer de la lliga, l’Atlètic Camp Clar

Una setmana després de sueprar el Fontsanta i agitar la part alta de la lliga, el Sant Andreu rep el pròxim diumenge (16:15h) l’Atlètic Camp Clar, cuer de Preferent. Amb tot, sembla un rival idoni per continuar amb la bona ratxa de resultats i bon joc que està aconseguint l’equip que entrena l’Aida Garcia però no s’hi val a badar.

Confiar-se pot passar una mala jugada a les andreuenques que ara mateix ocupen la cinquena posició tot i que a massa distància dels equips que es troben lluitant per l’ascens a Segona Divisió. A manca de nou jornades per acabar la competició regular, l’equip és virtualment salvat però no matemàticament. Tot i això, una victòria aquest diumenge podria deixar les andreuenques a dos punts de la salvació matemàtica i assolir l’objectiu principal que es van marcar a l’inici de la temporada.

Actualment l’equip està realitzant un bon joc i no és casualitat haver superat el líder al seu camp. Un Sant Andreu que cada vegada es troba més consolidat i que espera fer un pas endavant de cara a la pròxima temporada.

UE SANT ANDREU – AT. CAMP CLAR

Competició: Jornada 22 de Preferent
Horari: Diumenge 12 de març a les 16:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UESA

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018