Només s’hi val guanyar

El Sant Andreu visita avui  l’At. Vilafranca

Sense cap marge d’error. Després de veure’s superat per la Roca, el Sant Andreu visita avui  l’Atlètic Vilafranca amb l’única opció de tornar al Narcís Sala amb els tres punts que les permetin seguir vives per la lluita de la permanència. El conjunt de Yannick Llaugé, que arrossega moltes baixes durant les darreres setmanes de competició, haurà de sobreposar-se per poder competir i superar el rival d’avui, que ocupa l’avant penúltima posició amb 15 punts, els mateixos que el cuer de la categoria, el Pontenc. Amb tot, només hi ha una distància de  quatre punts entre les del Penedès i les quadribarrades que, amb una victòria, despenjarien l’Atlètic Vilafranca per la lluita per la permanència.

AT. VILAFRANCA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 22 de Primera Divisió
Horari: Diumenge 25 de març a les 15:15h
Estadi: Estadi Municipal Vilafranca del Penedès

Fotografia: Pedro Salado – UESA

Més en

Prèvia: Sant Gabriel ‘B’ – Sant Andreu

Premsa16 de desembre de 2017

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017