El Sant Andreu rep aquest dimecres (20h) el Palamós CF en el partit ajornat per la retirada de la coberta del Narcís Sala i té l’ocasió de situar-se quart a la classificació. Els de Mikel Azparren volen continuar amb la bona dinàmica i tornar a guanyar després dels empats contra el Peralada i el Vilafranca.

Una gran oportunitat. El Sant Andreu pot dormir quart i afrontar el desplaçament a Olot amb més moral si aquest dimecres és capaç de derrotar el Palamós al Narcís Sala. Els andreuencs són sisens amb 44 punts i els palamosins vuitens amb 41 punts. El conjunt de Baix Empordà és, per tant, un rival directe per la promoció en aquesta recta final de temporada.

L’equip quadribarrat ha tingut poc més de 72 hores de descans. A més, l’encontre cau enmig del ‘Tourmalet’ de la segona volta. De moment, però, els de Mikel Azparren estan imbatuts i només han perdut un partit dels últims deu que han disputat. Una dinàmica que ha portat el Sant Andreu a competir per les places de promoció. La ratxa del Palamós no és tan positiva, però els visitants han aconseguit tres victòries les últimes quatre jornades i arriben en forma.

Recordem que excepcionalment demà l’accés al Narcís Sala és lliure a causa de les circumstàncies de l’encontre. Esperem poder veure una bona entrada d’aficionats a l’estadi. Som-hi andreuencs!

Precedents

Els darrers tres encontres entre andreuencs i palamosins s’han saldat amb tres empats. A la primera volta, empat a un gol al Baix Empordà. La temporada passada, empat a u al Narcís Sala i empat sense gols a Palamós. En temporades anteriors, el Sant Andreu va obtenir quatre victòries entre les temporades 2004/2005 (1-2 a Palamós i 4-0 al Narcís Sala) i la 2007/2008 (0-3 com a visitant i 2-1 com a local). En total, el Palamós ha visitat set vegades el Narcís Sala: tres victòries locals, tres empats i dues victòries visitants.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Joel Armengol per lesió ni amb Marc Priego per sanció. Sí podran jugar Carroza i Ton Alcover, que van complir un partit de sanció contra el Vilafranca. El Palamós tindrà la baixa de David Cano per sanció.

UE SANT ANDREU – PALAMÓS CF

Competició: partit ajornat de la Jornada 25 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dimecres 15 de març, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Vicente Alexandre Muñoz Vaquero (del. Vallès Occidental), assistit per Abdelaziz Ajdir Lenti (Osona) i Sergio Álvarez Ubric (Vallès Occidental)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove, Betevé (streaming), Costa Brava TV

Fotografia: Noguera disputa una pilota en el partit de la primera volta. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS