Oportunitat d’or pel Juvenil A

El Juvenil A té una oportunitat d’or aquest dissabte davant el Santo Domingo (17:30h). Els  de Josep Vicenç Mestre reben el penúltim classificat al Narcís Sala, on a la segona volta els andreuencs es mantenen invictes. Una victòria deixaria l’equip molt a prop de la permanència matemàtica a la Divisió d’Honor.

Cada jornada més a prop de l’objectiu final. El Juvenil A rep un rival directe, el Santo Domingo, i guanyar significaria fer un pas endavant molt important per aconseguir la permanència matemàtica a la Divisió d’Honor. Els andreuencs són novens (28 punts) i els aragonesos penúltims (19 punts). A més, la resta d’equips de la zona baixa s’enfronten als conjunts capdavanters i hi ha un duel directe amb l’última plaça de descens en joc.

El Juvenil A ho té clar: “L’equip està segur, ferm en les idees i té l’objectiu clar, anirem a totes”, explica Josep Vicenç Mestre abans de l’encontre. L’entrenador quadribarrat diu que cal donar continuïtat i confiança al treball que s’ha fet durant tota la temporada. “Hem de ser més intensos, pacients i demostrar que tenim caràcter i ambició per quedar-nos a la categoria”, ha afegit.

Sobre el rival, ha apuntat que el Santo Domingo és un equip necessitat que necessita els punts i que això pot comportar nerviosisme entre els futbolistes, però també “unes ganes brutals de fer-ho bé”. La clau per guanyar serà controlar les transicions: “Haurem de vigilar-los, les transicions poden determinar el resultat del partit”.

Les úniques baixes són Sergi Martínez i Marc Montejo, que van ser expulsats la setmana passada a Saragossa. La resta de la plantilla està disponible.

JUVENIL A – CF SANTO DOMINGO J.

Competició: Jornada 26 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 11 de març, a les 17:30h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Rubén Losada / Afición

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS