El Sant Andreu viatja aquest diumenge a Olot per enfrontar-se al líder de la categoria (16:30h). L’equip de Mikel Azparren afronta el port d’alta muntanya que finalitza l’etapa de partits contra els equips de la zona alta i té la il·lusió de guanyar en un estadi que es manté impertorbable. S’espera un bon desplaçament d’aficionats andreuencs a La Garrotxa.

Els andreuencs finalitzen un tram dur de campionat després dels partits contra el Peralada i el Vilafranca, a més l’encontre entre setmana contra el Palamós. Tres duels que s’han saldat amb tres empats. El Sant Andreu es manté en la lluita per la promoció a un punt del quart classificat. Guanyar a Olot serà complicat, atès que els garrotxins són l’únic equip invicte com a local amb deu victòries i quatre empats.

De fet, l’Olot governa el campionat amb mà de ferro i cinc punts d’avantatge sobre el segon gràcies a la seva fortalesa i a una bona ratxa de vint-i-una jornades d’imbatibilitat que es va trencar la setmana passada a Terrassa. A més, els garrotxins compten amb el màxim golejador del campionat, l’exandreuenc Marc Mas, que ha signat 27 de les 55 dianes del seu equip.

Un nombrós grup d’aficionats andreuencs es desplaçaran a la terra dels volcans per animar el Sant Andreu. Els de Mikel Azparren hi arriben sabent-se capaços de plantar cara a l’Olot i de, per què no, donar un ensurt als garrotxins i ser el primer equip a endur-se els tres punts del Municipal.

Precedents

Els precedents entre ambdós equips al Municipal d’Olot són favorables als garrotxins. El Sant Andreu ha puntuat en dotze visites, però només ha guanyat en tres ocasions. La resta, nou empats i set derrotes. Les darreres dues visites es van saldar amb unes taules (1-1) i una victòria olotina (1-0) les temporades 2012/2013 i 2013/2014, respectivament. A la primera volta l’Olot va guanyar al Narcís Sala (1-3).

Baixes

Són baixa Joel Armengol per lesió i Marc Priego, que compleix un segon partit de sanció per protestar un decisió arbitral contra el Vilafranca. Tampoc estan disponibles Ton Alcover, amb un fort cop al genoll del darrer partit contra el Palamós, ni Robert Simón, amb molèsties als isquiotibials. L’Olot no podrà comptar amb Abel Solé, sancionat, i té el dubte de Lluís Micaló.

UE OLOT – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 30 de la Tercera Divisió
Horari: diumenge 19 de març, a les 16:30h
Estadi: Municipal d’Olot
Arbitratge: Gerard Castellet Julià (del. Penedès-Garraf), assistit per Édgar Ramírez Hens (Tarragona) i Jaume Gibert González (Penedès-Garraf)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Ràdio Olot

Fotografia: David López, exjugador olotí, en una acció contra La Jonquera. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS