Sis gols del Sant Andreu que valen onze punts

El Sant Andreu va remuntar un desavantatge de dos gols al camp de l’Olot i es va endur els tres punts de La Garrotxa amb un gol en els minuts finals del partit. Dimecres passat, un gol de Llamas al darrer minut premiava l’esforç dels quadribarrats i permetia sumar un punt contra el Palamós.

Aquestes situacions no són puntuals aquesta temporada. L’equip de Mikel Azparren ha marcat sis gols en el darrer tram de partit que han permès sumar un total d’onze punts, demostrant que el Sant Andreu mai abaixa els braços i sempre busca la victòria.

Cinc gols han servit per desfer empats i sumar dos punts més per cadascun, i un ha servit per empatar un encontre i sumar un punt. A continuació, els repassem.

Jornada 2: Sant Andreu 3-2 Montañesa, gol de Joan Noguera al minut 92
Una diana de Noguera en temps afegit va desfer l’empat en un partit amb moltes alternatives al marcador. Sekou va marcar a l’inici del partit, el Montañesa va anotar dos gols i novament Sekou va empatar abans del descans.

Jornada 5: Sant Andreu 2-1 Granollers, gol de Javi Santolalla al minut 92
Un xut des de fora l’àrea de Santolalla va rebotar en dos defenses abans d’acabar entre xarxes. El Sant Andreu va remuntar un 0-1 a la segona part amb un gol d’Arjona i la fortuna va somriure als andreuencs.

Jornada 10: Vilafranca 1-2 Sant Andreu, gol de Javi Santolalla al minut 88
Els andreuencs van avançar-se amb un gol de Dani Guerrero, però el Vilafranca va empatar a la segona meitat. Santolalla va tornar a aparèixer per anotar un gol que desfermava l’eufòria quadribarrada.

Jornada 14: Júpiter 0-1 Sant Andreu, gol de Ton Alcover al minut 81
Un xut amb rosca des de fora l’àrea de Ton Alcover desequilibrava un derbi amb moltes ocasions de gol que es decidia per la mínima. Celebrat amb especial ràbia, ja que el primer temps el mateix Alcover havia fallat un penal.

Jornada 25: Sant Andreu 1-1 Palamós, gol de Llamas al minut 89
Un gol de Llamas després d’un mal rebuig servia per empatar un encontre que s’havia complicat a la primera meitat. El Sant Andreu no va deixar-ho d’intentar fins que el lateral va premiar l’esforç de tot l’equip al darrer minut.

Jornada 30: Olot 2-3 Sant Andreu, gol de David Toro al minut 87
Remuntada espectacular dels andreuencs al camp imbatut del líder. Sekou i Jorge Muñoz havien anotat dues dianes per igualar un 2-0, i David Toro va completar l’actuació del Sant Andreu amb un gol a tres minuts pel xiulet final.

Resten vuit jornades per cloure la lliga, però els rivals estan avisats: el Sant Andreu mai deixa de creure en la victòria ni es rendeix malgrat les adversitats.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS