El Sant Andreu rep aquest diumenge l’AEC Manlleu al Narcís Sala (16:30h). L’equip de Mikel Azparren ha de tocar a peus a terra després de la gran victòria aconseguida a Olot i concentrar-se per derrotar un rival amb necessitats i mantenir-se quart a la classificació. Alcover, Joel, Simón i Noguera són baixa per aquest partit.

Cal confirmar la quarta plaça i l’excel·lent remuntada de l’equip. El Sant Andreu es troba en un moment dolç i en clara dinàmica ascendent, però l’escalada fins la quarta posició no ha estat un camí de roses ni serà fàcil mantenir-la. El primer pas de les vuit finals que resten es pot donar al Narcís Sala amb l’ajuda d’una afició que a Olot va tornar a demostrar per què és la millor de la categoria.

A l’estadi andreuenc hi arriba el Manlleu, un equip que la setmana passada va ser capaç de derrotar el Terrassa i que es troba immers en una lluita aferrissada per evitar les places de descens. Els osonencs arriben amb moral però amb diverses baixes de consideració. Tocar de peus a terra és l’única manera de continuar instal·lats a la cresta de l’onada.

Amb tot, els de Mikel Azparren volen donar un altre pas endavant. A més, l’Ascó (cinquè) i el Terrassa (sisè) s’enfronten entre ells en aquesta jornada. Una victòria quadribarrada combinada amb un empat o una derrota d’un dels dos equips serviria per a agafar més marge. Tanmateix, el Vilafranca (tercer) es troba a només sis punts i té un desplaçament complicat a Palamós.

Precedents

A la primera volta el Manlleu va derrotar el Sant Andreu amb dos gols a la recta final del partit. Idèntic resultat al de la temporada passada en terres osonenques (2-0). No obstant això, al Narcís Sala els andreuencs es van imposar amb claredat (3-0).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Ton Alcover, operat del menisc, ni Robert Simón i Joel Armengol, que continuen la seva recuperació. També serà baixa Joan Noguera per sanció. Pel Manlleu són baixa per sanció Iván Fernández i Manel Sala, a més dels lesionats Charly, Jandro, Trulls i Pol Coll i de Marc Garcia, convocat amb la selecció d’Andorra.

UE SANT ANDREU – AEC MANLLEU

Competició: Jornada 31 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 26 de març, a les 16:30h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Juan Manuel Martín Varas (del. Baix Llobregat), assistit per Juan Manuel García Gómez (Figueres) i Albert Cortés Portell (Figueres)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove, Ràdio Manlleu

Fotografia: Noguera es pedrà el partit per sanció. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS