Tràmit superat (6-3)

El Sant Andreu va imposar-se al cuer de la categoria, l’Atlètic Camp Clar

El Sant Andreu va sumar ahir tres punts més que el fan mantenir-se a la zona lata de la classificació. Les noies d’Aida Garcia rebien el cuer de la categoria, l’Atlètic Camp Clar però no valia a badar. La mala situació del conjunt visitant podia fer caure en un excés de confiança a les quadribarrades que de ben segur no hagués estat positiu.

Ben aviat Vila obria el marcador. Encara no s’havien jugat ni cinc minuts de partit que l’extrem quadribarrada posava per davant les andreuenques al Narcís Sala. El domini del partit va ser quadribarrat de principi a final i van gaudir de grans ocasions en tot moment. Poza feia el segon gol al minut 28 de partit i sentenciava el partit onze minuts després signant un doblet.

Amb la diferència de tres gols, Aida Garcia va donar descans a les jugadores que més minuts acumulen durant la temporada. Alba Maria va escurçar diferències al marcador però ràpidament Natalia tornava a ampliar-les. Andrea tornava a marcar després de fer-ho la setmana passada davant el Fontsanta i confirmava així el bon estat de forma pel qual està travessant. Amb el partit sota control, Aurelie posava el momentani 5-2 a l’electrònic del Narcís Sala i Vila tancava el registre golejador andreuenc al 79. Encara quedaria temps per a un gol més, el definitiu 6-3 obra de Sara Navarro.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Aranzazu, Nuria, Inés, Vila, Poza, Adri, Tania, Natalia, Andrea, Gemma, Maria

At Camp Clar: Desiré, Ana, Sara, Aurelie, Alba Maria, Saray, Joana, Judit, Laura, Marina, Alicia

Gols: Vila (1-0, 3′), Poza (2-0, 28′), Poza (3-0, 39′), Alba Maria (3-1, 51′), Natalia (4-1, 55′), Andrea (5-1, 66′), Aurelie (6-2, 75′), Vila (6-2, 79′),  Sara (6-3, 85′)

Foto: Pedro Salado/UESA

Més en

Les lesions passen factura (0-2)

Premsa22 de març de 2017

Futbol Base: estat dels equips andreuencs

Premsa22 de març de 2017

Sis gols del Sant Andreu que valen onze punts

Premsa21 de març de 2017

Condemnades per 45 minuts (2-1)

Premsa21 de març de 2017