Triomf de prestigi del Juvenil A (1-0)

El Juvenil A va aconseguir una victòria de prestigi contra el RCD Mallorca al Narcís Sala. Un gol d’Homet als onze minuts de joc va ser suficient per derrotar el conjunt mallorquí, situat a la zona alta de la Divisió d’Honor. L’equip de Josep Vicenç Mestre va protegir bé la porteria i va sumar tres punts importants per allunyar-se de la zona baixa de la taula.

Passin i seguin o es pedran el primer gol. Aquesta temporada el Juvenil A té acostumada a l’afició quadribarrada a un gol matiner en els partits que es juguen al Narcís Sala. Fidel a la tradició, l’equip de Josep Vicenç Mestre es va avançar amb un gol de Dani Homet. Un rebuig defensiu va caure a la frontal, Aitor Vives va fer una passada amb el cap i el ‘9’ andreuenc va culminar l’acció amb un xut creuat (11′).

El Mallorca arribava sent l’únic equip imbatut en els seus desplaçaments. Els andreuencs van defensar el seu avantatge amb intensitat i una bona disposició tàctica. La protecció de la porteria de Luque va impedir que els visitants gaudissin oportunitats clares de gol a la primera meitat. L’equip de Mestre va oferir una versió sòlida per mantenir la victòria.

La solidaritat defensiva i la fortalesa van frustar tots els intents del Mallorca al segon temps, que va intentar empatar a través de la seva superioritat física amb centrades laterals. Les més clares van ser un xut de Reyna a l’interior de l’àrea i un altre tir al travesser. Al contracop, els quadribarrats haguessin pogut sentenciar l’encontre. Èric Latorre va tenir l’oportunitat més clara a les acaballes del partit, però el seu xut amb l’esquerra el va rebutjar Pocovi.

Els quadribarrats es retroben amb la victòria i es situen novens a la classificació de la Divisió d’Honor amb 28 punts. El Juvenil A té sis punts de marge i tres equips per sobre del descens a sis jornades pel final del campionat. Aquest dissabte (16h) toca visitar el Real Zaragoza.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (): Luque, Prado, Gómez, Almirall, Megía (Fabregat, 61′), Martínez, Ortega, Montejo, Ferrer (Espígol, 81′), Vives (Montero, 73′) i Homet (Latorre, 88′).

RCD Mallorca (): Pocovi, Alpha, Adri, Gayà, Vecina (Sureda, 75′), Gerardo, Roberto, Pablo, Alberto, Alenu (Víctor, 64′) i Reyna (Plomer, 81′).

Gols: 1-0 Homet (11′).

Àrbitre: Sr. Carrillo Vílchez, va amonestar Vives (67′), Almirall (83′) i Homet (87′) i Gerardo (66′), Adri (86′) i Gayà (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 24 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Alegria al vestidor andreuenc després de la victòria. | UE Sant Andreu

Resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS