Últim gran duel al Narcís Sala

El Juvenil A rep aquest dissabte el CF Damm al Narcís Sala (18h). L’equip de Josep Vicenç Mestre afronta el penúltim partit de la temporada a casa amb la intenció de sumar i mantenir-se allunyat de la zona de descens. A tres jornades per cloure la Divisió d’Honor, els andreuencs mantenen els quatre punts de marge.

L’equip de Josep Vicenç Mestre afronta les tres últimes jornades amb optimisme i ganes d’oferir una bona imatge a l’afició andreuenca. L’empat treballat la setmana passada a Cornellà va tornar a demostrar que el Juvenil A sap competir contra els grans equips de la Divisió d’Honor. El CF Damm és el darrer equip de la zona alta que visita el Narcís Sala aquesta temporada i els andreuencs aspiren a fer un gran encontre.

“Confiem en tota la plantilla i sortirem a guanyar. El Damm té molt potencial ofensiu, però intentarem contrarestar-los i atacar bé”, ha explicat el tècnic quadribarrat. “Serà una tasca ingent, al partit de la primera volta ja ens va costar molt jugar contra ells”, ha reflexionat. Mestre ha assegurat que intentaran ser eficients i resolutius per a guanyar el duel i donar una alegria a l’afició.

Johan Otin és baixa per lesió i diversos jugadors són dubte, com ara David Gómez, Edu Ferrer i David Homet. La resta de la plantilla està disponible.

JUVENIL A – CF DAMM

Competició: Jornada 28 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 25 de març, a les 18h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Severino Fernández – UESA

Més en

Duel d’alt nivell al Narcís Sala

Premsa29 d'abril de 2017

Obligats a guanyar a Vilassar de Mar

admin29 d'abril de 2017

Alberto R. Carroza: “M’agradaria penjar les botes al Sant Andreu”

Premsa28 d'abril de 2017

Seguir vives en la lluita

Premsa28 d'abril de 2017