Un gran Sant Andreu supera el líder (2-3)

Les noies d’Aida Garcia van vèncer al camp del líder de la categoria

L’equip feia temps que es mereixia un premi com aquest. Ahir el Sant Andreu va jugar al Municipal Fontsanta-Fatjó davant les fins aleshores líders de la categoria i les van superar per un ajustat 2-3 gràcies a dos gols de Tania Moyano i un d’Andrea López, tots ells a la segona meitat.

El partit semblava no tenir clar dominador durant els primers quaranta-cinc minuts. El Fontsanta dominava la pilota sense crear ocasions de perill, amb un Sant Andreu ben ordenat en defensa que de tant en tant mitjançant Adri generava alguna ocasió de perill aïllat.

En canvi, els segons quaranta-cinc minuts van ser un partit totalment diferent. Tania obria la llauna en un magistral llançament de falta on la portera local no va poder fer-hi res. Amb el Sant Andreu per davant del marcador, el conjunt local va haver d’estirar línies per tal d’empatar el partit i els espais que va generar-se en defensa van tornar a ser aprofitats per les quadribarrades. En primera instància, Tania tornava a fer de les seves i, el un gol gairebé calcat al 0-1 posava el 0-2 per a sorpresa de tot el públic local. El Fontsanta-Fatjó conseguiria reduir distàncies però Andrea López definiria magistralment un u contra u per posar un altre cop més distància entre els dos equips. El Fontsajta-Fatjó, lluny d’abaixar els braços, va buscar amb insistència reduir la distància de dos gols favorables al Sant Andreu i amb un fort xut des de la frontal, posaria el 2-3. Uns últims cinc minuts de bogeria local en atac, no serien suficients per empatar el partit i el Sant Andreu va vèncer al camp del fins ahir líder.

FITXA TÈCNICA

Fontsanta Fatjó: Reiko, Sandra, Carla, Anna, Dayanna, Monica, Jessica, Geraldin, Ana Maria, Ariana, Beatriz

UE Sant Andreu: Aranzazu, Alba, Maria, Inés, Vila, Sala, Adri, Tania, Poza, Mariona, Gemma

Gols: Tania Moyano (0-1, 54′), Tania Moyano (0-2, 73′), Paula (1-2, 78′), Labrador (1-3, 83′), Tania (2-3, 89′)

 

Foto: Pedro Salado / UESA

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018