Un punt per mirar endavant (0-0)

El Sant Andreu ha sumat un punt en la seva visita al Municipal de Peralada contra el segon classificat. L’equip de Mikel Azparren ha competit i ha jugat una gran segona meitat en què podria haver guanyat el partit. Els andreuencs sumen un punt important davant un rival complicat per mirar endavant. Toro ha reaparegut després de sis setmanes lesionat.

Jugar lluny del Narcís Sala no és un problema pel Sant Andreu. Els quadribarrats es troben en el millor moment de la temporada i són capaços de puntuar a qualsevol camp. Fer-ho a Peralada era un repte, i a més el Sant Andreu ha mostrat una bona imatge i ha estat a prop d’endur-se un botí major de l’Alt Empordà.

Ambdós equips han atacat sense complexos a la primera part. Robert Simón ha portat la batuta per la dreta i ha avisat amb un xut per sobre del travesser (3’). A l’altra àrea, Forgas responia amb un tir desviat (5’). Segovia, ben protegit, no ha tingut excessiva feina, però ha estat atent i ràpid per sortir a tapar amb el cos una desmarcada amb xut posterior de Forgas en un contracop local (15’).

El Peralada percutia i Forgas ho ha intentat a provar de cap (23’) i a la sortida d’un córner, Sekou salvava la rematada de Valho sota pals (29’). El Sant Andreu ha ensenyat les urpes en una rematada d’esperó d’Arjona que ha rebutjat Gianni (37’) i un xut tou de Juanan des del punt de penal que no ha trobat porteria (38’). Amb l’empat a zero s’ha arribat al descans.

Azparren, satisfet pel partit del Sant Andreu. | Lluís Ribera – Setmanari Empordà

Azparren: “Una de les millors segones parts de la temporada”

A la represa, l’equip de Mikel Azparren s’ha trobat més còmode i ha tingut llargues fases de domini posicional i del joc. L’únic però ha estat la falta de precisió els últims metres i d’eficàcia en el xut a porteria. Un defensor local ha bloquejat una doble oportunitat d’Arjona i la jugada ha acabat amb un xut alt de Simón (52’), i poc després Sekou no dirigia entre pals una bona centrada del mateix Simón (61’).

La millor ocasió l’ha tinguda Sekou en un xut dur amb cama esquerra que entre Gianni, amb una mà dura, i el pal han evitat que l’esfèrica entrés (64’). El Peralada s’ha aixecat i els darrers minuts ha forçat córners i faltes laterals, però la defensa quadribarrada ha resistit amb solidesa. Noguera ha evitat mals majors bloquejant una doble ocasió de Valho (83’) i Estellés ha enviat fora la darrera dels locals (89’).

El Sant Andreu es manté a la cinquena posició de la classificació (43 punts) i retalla un punt al quart (Ascó). La distància és ara de tres punts i els andreuencs tenen un partit menys. El Vilafranca, pròxim rival, es troba a set punts. La setmana vinent es disputarà un encontre que pot ser decisiu al Narcís Sala.

Fotografia de portada: Lluís Ribera – Setmanari Empordà

FITXA TÈCNICA

CF Peralada (0): Gianni, Pau Ribas (Víctor Alonso, 76’), Valho, Estellés, Chele, Traoré, Carbó, Clotet, Boniquet, Coro i Forgas (Javi Sánchez, 36’; Jorge Marta, 65’).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Guerrero (Joel, 65’), Alcover, Simón, Juanan (Jorge Muñoz, 65’), Arjona (Toro, 84’) i Sekou.

Gols: 0-0

Àrbitre: Sr. Mancera Antón (del. Maresme), ha amonestat Pau Ribas (47’), Coro (53’), Estellés (60’) i Cesc Clotet (69’) pels locals i Guerrero (28’), Alcover (42’), Llamas (73’), Carroza (86’), Noguera (89’) i Toro (89’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 28 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de Peralada.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

Santfeliuenc FC 0-2 UE Vilassar de Mar
CE Sabadel FC ‘B’ 1-3 Palamós CF
FC Vilafranca 1-0 Terrassa FC
FC Ascó 1-2 CF Pobla de Mafumet
CE Júpiter 2-0 UE Figueres
CE Europa 2-1 UE Castelldefels
UE La Jonquera 1-2 EC Granollers
UE Olot 2-1 CF Montañesa
AEC Manlleu 1-2 Cerdanyola del Vallès FC

CLASSIFICACIÓ (J28)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS