Un punt treballat, un punt més a prop (0-0)

El Juvenil A va sumar un punt al Municipal de Cornellà contra un rival de la zona alta de la taula. L’equip de Josep Vicenç Mestre va obtenir un empat molt treballat que permet acostar-se a la permanència a tres jornades pel final del campionat.

En un partit marcat per la igualtat i l’escassetat d’ocasions de gol, el Juvenil A va ser capaç de signar un empat meritori contra la UE Cornellà. Un conjunt de la zona alta que es jugava la presència a la Copa del Rei. La primera part va tenir un domini altern, marcada per la lesió de Dani Homet i una clara ocasió d’Aitor Vives que va aturar el porter local Ramon.

La dinàmica no va canviar al segon temps. Els de Josep Vicenç Mestre van resistir els atacs locals amb una defensa sòlida. El Cornellà va arriscar els darrers minuts amb defensa de tres, però els andreuencs només van cedir una oportunitat clara en un xut d’Álvaro que va sortir per sobre del travesser.

L’empat deixa els quadribarrats en onzena posició a la Divisió d’Honor (29 punts) i els manté quatre punts de marge per sobre del descens a falta de tres jornades pel final. Aquest dissabte (18h) el Juvenil A rebrà el CF Damm al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

UE Cornellà (0): Ramón, Sierra, Torrents (Serra, 81′), Carles, Ricard, Moreno, Baena (Batista, 64′), Carlos Muñoz, Álvaro, Kike (Aks, 71′) i Joel (Guille, 89′).

Juvenil A (0): Luque, Prado, Gómez, Almirall, Fabregat, Martínez, Ortega, Montero (Ferrer, 85′), Vives (Megía, 89′), Montejo (Reñé, 59′) i Homet (Kiendrebeogo, 36′)

Àrbitre: Sr. Ávalos Martos, va amonestar Almirall, Vives i Luque pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 27 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Municipal de Cornellà.

Fotografia: Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS