Un rival directe visita el Narcís Sala

El Sant Andreu vol afegir a la lluita per la permanència el seu proper rival, la PBB La Roca

Després d’un empat que va deixar bones sensacions a les andreuenques i que podia haver tingut millor recompensa, el Sant Andreu rebrà el diumenge la PBB La Roca al Narcís Sala. La Roca es troba a només quatre punts del descens que actualment tanquen les quadribarrades i això fa que aquest pròxim partit sigui de vital importància per a les de Yannick Llaugé. De fet, la Roca podria considerar-se el darrer rival dels que lluiten per la permanència en un grup on jornada rere jornada la lluita s’estreny més. A manca de nou jornades, set equips estan involucrats en la lluita per la permanència, tres dels quals l’aconseguiran.

Al partit d’anada el resultat va ser favorable a les quadribarrades que, gràcies a un 1-3 van endur-se els tres punts del Vallès Oriental. Laia Parera amb un doblet i Marta Visa van ser les golejadores en un partit que es va decidir en els primers quaranta minuts.

UE SANT ANDREU – PBB LA ROCA

Competició: Jornada 21 de Primera Divisió
Horari: Diumenge 19 de març a les 16:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

Més en

Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa20 de novembre de 2017

La Junta General d’Accionistes, el 20 de desembre

Premsa20 de novembre de 2017

Un empat que val més d’un punt (2-2)

Premsa19 de novembre de 2017

En joc la quarta posició

Premsa18 de novembre de 2017