Un rival directe visita el Narcís Sala

El Sant Andreu vol afegir a la lluita per la permanència el seu proper rival, la PBB La Roca

Després d’un empat que va deixar bones sensacions a les andreuenques i que podia haver tingut millor recompensa, el Sant Andreu rebrà el diumenge la PBB La Roca al Narcís Sala. La Roca es troba a només quatre punts del descens que actualment tanquen les quadribarrades i això fa que aquest pròxim partit sigui de vital importància per a les de Yannick Llaugé. De fet, la Roca podria considerar-se el darrer rival dels que lluiten per la permanència en un grup on jornada rere jornada la lluita s’estreny més. A manca de nou jornades, set equips estan involucrats en la lluita per la permanència, tres dels quals l’aconseguiran.

Al partit d’anada el resultat va ser favorable a les quadribarrades que, gràcies a un 1-3 van endur-se els tres punts del Vallès Oriental. Laia Parera amb un doblet i Marta Visa van ser les golejadores en un partit que es va decidir en els primers quaranta minuts.

UE SANT ANDREU – PBB LA ROCA

Competició: Jornada 21 de Primera Divisió
Horari: Diumenge 19 de març a les 16:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

Més en

El Sant Andreu TEB ‘C’ guanya la lliga

Premsa25 d'abril de 2018

Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa25 d'abril de 2018

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018