Viatja a Ascó amb autocar per 15 euros

La UE Sant Andreu ha organitzat un viatge amb autocar pels aficionats interessats a desplaçar-se a Ascó per a animar l’equip de Mikel Azparren en el transcendental partit contra el conjunt tarragoní. El preu del viatge és de 15 euros i inclou l’entrada al Municipal d’Ascó.

La inscripció i el pagament cal fer-los abans de divendres a les oficines del Narcís Sala, en els horaris habituals, durant els matins (10:00-13:00 hores) i durant les tardes (17:00-20:00 hores). En cas de suspendre l’autocar, es retornaria l’import els dies següents. La sortida serà a les 9:00 hores des del Narcís Sala. Es prega puntualitat.

IMPORTANT: Si no es cobreixen almenys 38 places, l’autocar quedarà anul·lat. Si no s’arriba a 53 persones, el Club tindrà pèrdues però es mantindria el viatge. Demanem màxima implicació i difusió per omplir l’autocar, cosa de la qual n’estem segurs!

Afanya’t, les places són limitades!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS